آشپزخانه فرنگی,  آشپزی

قارچ سوخاری دوست دارید؟

-



قارچ سوخاری
طرز تهیه قارچ سوخاری… در ادامه…

مواد اولیه :
روغن زیتون یا روغن کنجد برای سرخ کردن
سیررنده شده – ۲ حبه
قارچ۵۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد یک و نیم فنجان
پیازمتوسط -رنده شده -۱ عدد
آرد ذرت ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آب یک و نیم فنجان ( یا تخم مرغ : ۱ الی ۲ عدد )
ادویه ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل ۱/۸ قاشق چایخوری

طرز تهیه :
آرد، آرد ذرت ، بکینگ پودر و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.
سپس آب را اضافه کرده و خوب هم بزنید
به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را استراحت دهید.
سپس سیر و پیاز را اضافه کرده
قارچ ها را خوب بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود.
حالا قارچ ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ ها کاملا با خمیر پوشانده شوند.
روغن را داخل ماهیتابه بزارید داغ شه.
قارچ ها را با روغن داغ شده تقریبا ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. بعد پخت قارچ ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود

نکته:
میتونین فقط از پودر سوخاری به جای آرد ها استفاده کنید
از بکینگ پودر میشه استفاده نکرد
استفاده از ادویه های مورد علاقه آزاد است

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.