آشپزی,  دسر و بستنی

شیر برنج

-



شیربرنج
یه پیمونه پلوپز برنج رو بشورید با کمی آب بگذارین بپزه اگه مثه من کره خیلی دوست دارین یه قاشق کره هم اضافه کنید وگرنه دستور اصلیش کره نداره! خوب که مغزپخت شد و در اصطلاح وا رفت بهش یه لیتر شیر اضافه کنید فقط مراقب باشید شیر سر نره که پاک کردن گاز از مکافات است. مقداری که جوشید به غلظت مورد نظرتون که رسید نصف استکان گلاب اضافه کنید. بعد با دارچین و شکر درصورت تمایل نوش جان کنید.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.