آشپزخانه ایرانی,  آشپزی

سوپ مرغ و لوبیا

-



سوپ مرغ و لوبیا را در ادامه ببینید…

مواد اولیه : برای ۶ نفر
پیاز۱ عدد (خرد شده)
سیر۳ حبه (خرد شده)
مرغ۴۵۰ گرم (چرخ کرده)
فلفل سبز ۱۱۵ گرم (فلفل ملایم، خرد شده)
زیره ۱ قاشق غذاخوری
پونه ۱ قاشق غذاخوری (خشک شده)
دارچین ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز به مقدار لازم
فلفل سفید به مقدار لازم
کنسرو لوبیا ۳ عدد (لوبیا سفید – در مجموع ۴۲۵ گرم)
آب مرغ ۳ فنجان
خامه ترش ۴۵۰ گرم (کم چرب)

طرز تهیه:
در یک قابلمه بزرگ، پیاز، سیر و مرغ را با روغن به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا مرغ کاملا بپزد.
زیره، پونه، دارچین، فلفل قرمز و فلفل سفید را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا ترکیب شوند و با ۲/۳ لوبیا و آب مرغ مخلوط کنید.
۱/۳ لوبیا را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و آن ها را له کنید و با سوپ مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید. بعد از روی حرارت بردارید و با خامه ترش مخلوط کنید تا درون سوپ داغ حل شود.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.