logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

نون پنیر سبزی – پخت نون




  • نون پنیر سبزی به سبک جدید

    مواد لازم
    آرد :حدود ۲۵۰ گرم
    روغن مایع: یک چهارم پیمانه
    خمیر مایه: ۱ قاشق سوپخوری
    نمک : نصف فاشق چایخوری
    شکر: ۱ قاشق سوپخوری
    تخم مرغ: ۲ عدد
    یک عدد زرده تخم مرغ برای رومال
    پنیر معمولی صبحانه به میزان لازم
    شیر دو سه قاشق
    گوجه گیلاسی

    خمیر مایه و شکر رو توی نصف استکان آب ولرم میریزیم و کنار میذاریم تا عمل بیاد .آرد رو الک میکنیم و  تخم مرغ ها، نمک و خمیرمایه عمل اومده رو هم بهش اضافه میکنیم  با قاشق چوبی  مخلوط می کنیم . روغن رو هم اضافه میکنیم تا خمیر یکدستی درست بشه.مقدار آرد ممکنه  کم و زیاد بشه. تا اونجایی که به دست نچسبه.زیادی نریزید که نونتون خشک نشه.خمیر رو خووووب ورز میدیم و بعد روی خمیر رو می پوشونیم و میذاریم جای نسبتا گرم حدود نیم ساعت بمونه تا ور بیاد وحجمش دو برابر بشه.حالا پنیر رو با شیر  توی میکسر میریزیم .بعد از آماده شدن خمیر اونو روی یه سطح با وردنه یادست صاف میکنیم وبه شکل مستطیل یا گرد مثل پیتزا ویا هرشکلی که دوست دارید دربیارید و بعد پنیر رو روی اون میمالیم ولبه های خمیرو رو به داخل برمیگردونیم وروی اون گوجه میذاریم وروی خمیر رو با زرده رو مال میکنیم.تقریبا حدود چهل دقیقه یا بیشتر بسته به دما ونوعدد فرتون در طبقه وسط فر روی صدوهشتاد درجه سانتیگراد بذارید ویکی دو دقیقه آخر گریل رو برای طلایی شدن سطحش روشن کنید.نسوزه ها!مراقب باشید.بهتره یه کاسه آب داغ هم داخل فر برای جلوگیری از خشک شدن نون قرار بدید.البته من نذاشتم وخشک هم نشد.با گردو وچایی شیرین میچسبه.برای صبحانه وافطار بسیااااار مناسبه
    _راستی اگه حوصله یا وقت نداشتید میتونید از پودر پیراشکی آماده هم به جای درست کردن خمیر استفاده کنید

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    مطالب مربوط - Related Post


    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: