شامی (نخود، لپه، سیب زمینی، گوشت و….)




  • شامی (نخود، لپه، سیب زمینی، گوشت و….)

    نخود ۲۵۰گرم
    لپه ۲۵۰گرم
    سیب زمینی دو عددمتوسط
    پیاز یک عدد بزرگ
    گوشت یا مرغ ۲۵۰گرم
    ادویه و نمک به مقدارلازم
    تخم مرغ دو عدد

    همه مواد میزاریم باهم بپزه جز تخم مرغ بعد گوشت رو ریش ریش میکنیم و بقیه مواد رو یا چرخ میکنیم یا مولینکس.
    بعد گوشت اضافه میکنیم و تخم مرغ میزنیم وکاملا مخلوط میکنیم نباید شل باشه اگه شل بود یکم ارد بزنید ماهیتابه رو میزاریم داغ بشه اندازه یه قاشق بزرگ برمیداریم و تو دست بهش شکل میدیم یعنی باید سفتیش طوری باشه که تو دست شکل بگیره مثه کوکوسیب زمینی پخته بعد سرخش میکنیم با چای و سبزی و پنیر موقع افطار سرو میکنیم(بعضی ها واسه اینکه بافت کوکو نرم باشه بجای لپه عدس میریزن اما رنگش دیگه اینجوری قشنگ نمیشه)

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: