دو نوع کیک شکلاتی خوشمزه




  • دو نوع کیک شکلاتی خوشمزه….

    کیک شکلاتی نرم نوع اول
    مواد لازم:
    آرد 2 و ¼ پیمانه
    جوش شیرین 2 قاشق چای خوری
    نمک ½ قاشق چای خوری
    کره 120 گرم
    شکر قهوه ای 2 و ½ پیمانه
    تخم مرغ 3 عدد
    وانیل 1 و ½ قاشق چای خوری
    شکلات 50 گرم
    باترمیلک 1 پیمانه
    آب جوش 1 پیمانه
    طرز تهیه: فر را روی 170 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب را چرب و آرد پاشی کنید.
    ارد، جوش شیرین و نمک را الک کنید. شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید.
    کره نرم شده را با شکر قهوه ای بزنید تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده پس از هر تخم مرغ مواد را خوب بزنید. وانیل را اضافه کنید. شکلات مذاب خنک شده را نیز اضافه کنید. نیمی از باترمیلک را اضافه کرده مخلوط کنید. نیمی از مواد خشک را اضافه کرده مخلوط کنید و در آخر بقیه باترمیلک و مواد خشک را اضافه کرده مواد را در حد مخلوط شدن بزنید. در آخر آب جوش را اضافه کنید. کیک را داخل قالب به مدت 35 دقیقه بپزید.

    کیک شکلاتی نوع دوم
    کیک شکلاتی انواع مختلفی داره که به مرور در این کانال آموزش میدیم. بعضی از کیک های شکلاتی با پودر کاکائو و بعضی با شکلات درست میشن. دستوری که اینجا میبینید با پودر کاکائو درست شده و لازمه بگم که کیفیت پودر کاکائویی که استفاده میکنید توی طعم کیکتون تآثیر مستقیم داره .
    مواد لازم:
    آرد 375 گرم
    جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
    نمک کمی
    پودر کاکائو 40 گرم
    شیر ½ پیمانه
    ماست ½ پیمانه
    کره 220 گرم
    شکر 330 گرم
    تخم مرغ 4 عدد
    وانیل کمی
    گردو 50 گرم
    طرز تهیه: قالب را چرب کرده آردپاشی کنید. فر را روی 160 درجه روشن کنید تا گرم بشه . آرد، نمک، جوش شیرین، و پودر کاکائو رو با هم الک کنید. شیر و ماست رو توی کاسه ای جدا مخلوط کنید. کره ی نرم شده را با شکر بزنید تا رنگ آن روشن شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و پس از هر تخم مرغ مواد را 1 دقیقه بزنید تا خوب مخلوط شود. وانیل را نیز اضافه کنید. مخلوط آرد و شیر و ماست را به تناوب اضافه کرده با همزن بزنید تا همه مواد یک دست شوند. در آخر گردو را اضافه کنید. مواد را داخل قالب ریخته در فر 160 درجه به مدت 1 ساعت بپزید.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: