logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

دستور سس براق فرانسوی برای کاور کیک




  • دستور سس براق فرانسوی برای کاور کیک.

    سس براق فرانسوی
    مرحله اول
    اب پانصد گرم
    پودر ژلاتین صد گرم
    ابتدا پودر ژلاتین و آب را در ظرف فلزی ریخته روی بخار اب بمدت بیست دقیقه قرار میدهیم بعد حل شدن در این زمان میگذاریم تا خنک شده یک روز در یخچال قرار میدهیم
    مرحله دوم
    شکر سیصد گرم
    گلوگز سیصد گرم
    اب صد و پنجاه گرم
    خامه صبحانه دویست گرم
    شکلات آیدین طلایی سفید یا بلکولاد سیصد گرم
    رنگ دلخواه چند قطره
      شکر ،گلوگز  اب. را باهم مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم
    داغ شود ولی نجوشد 
    وقتی دور ظرف حاوی مواد حباب زد (یعنی وقتی که میخواد شروع به جوشیدن کنه)
    از روی شعله بر میداریم
    شکلات را خرد کرده
    داخل مخلوط میریزیم
    تا اب شود
    بعد از آن هم خامه را اضافه میکنیم
    با  بلندر (گوشت کوب برقی) دو دقیقه هم میزنیم
    حالا صد گرم از ترکیب ژلاتین که روز قبل آماده کردیم راه تکه تکه کرده و داخل مخلوط میریزیم
    و به ارامی هم میزنیم تا حباب داخل مواد نشود
    و ژلاتین در آن حل شود
    در اخر هم از صافی رد میکنیم
    کیک را با خامه کاور  کرده داخل فریزر  بمدت دو ساعت میگذاریم تا سطح آن کاملا منجمد شود
    سپس کیک را از فریزر بیرون آورده وسس را به روی آن ریخته و صاف میکنیم

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    مطالب مربوط - Related Post


    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: