logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

خامه فرم گرفته قنادی برای تازه کارها




  • خامه فرم گرفته قنادی
    رایج ترین سوال کسانی که برای اولین بار قصد تزئین کیک رو دارن طرز تهیه خامه فرم گرفته هست.

    اما واقعا بهترین و کم دردسرترینش همونی هست که قنادها ازش استفاده میکنند. خامه های مخصوص قنادی چربی بالاتری دارن و به همین دلیل خیلی بهتر فرم میگیرن.
    امروزه خامه مخصوص قنادی رو همه مغازه های لوازم قنادی دارن. این خامه ها شیرین شده و منجمد به فروش میرسند.
    برای استفاده از این خامه کافیه حدود نیم ساعت زودتر از فریزر خارجش کنید تا به حالت نیمه منجمد در بیاد. طوری که زیاد سفت نباشه و کاملا هم شل نشده باشه. با چاقو یا قاشق خامه رو تکه تکه کنید و با دور متوسط همزن بزنید.
    حدود ده تا پانزده دقیقه طول میکشه تا حجم خامه دو برابر بشه و کاملا فرم بگیره.
    این خامه ها دردسر خاصی ندارن و استفاده ازشون خیلی راحته. فرم گرفتنش هم تضمینیه.
    پس توصیه من به شمایی که تازه کار هستید استفاده از خامه مخصوص قنادی هست.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    مطالب مربوط - Related Post


    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: