logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

تارت گوشت و قارچ




  • تارت گوشت قارچ

    تخم مرغ        2 عدد
    ماست            1 پیمانه
    روغن             1 پیمانه
    بکینگ پودر    1 قاشق مرباخوری
    نمک               کمی
    آرد            به اندازه ای که به دست نچسبد
    مواد میانی :
    گوشت چرخ کرده
    قارچ
    فلفل دلمه
    پنیر پیتزا
    ذرت

    اول دو تا تخم مرغ را با ماست با چنگال می زنیم بعد روغن مایع را می ریزیم، سپس نمک و آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک می کنیم و کم کم به تخم مرغها اضافه می کنیم. بعد اینکه خمیرمان را آماده کردیم مواد میانی را آماده می کنیم داخل ظرفمان خمیر را باز کرده مواد میانی را میریزیم روش. سپس پنیر مون رو اضافه کرده و از خمیر نوارهای باریکی درست کرده، بصورت حصیرچین روش قرار میدهیم و نهایتا برای طلایی شدن، با قلمو زرده تخم مرغ رو به روی خمیرمون مالیده و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد و بمدت ۱۵ دقیقه می گذاریم.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    مطالب مربوط - Related Post


    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: