logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

جوجه چینی




  • جوجه چینی

    جوجه چینى رو با خیلى روش ها درست کردم، همشون نرم و خمیرى میشدن،ایندفعه خیلى ترد و برشته شد ،به نظرم خیلى بهتر از همیشه بود
    .
    یک پیمانه شیر ولرم +یک قاشق مرباخورى مایه خمیر+یک قاشق چایى خورى شکر+سه قاشق ماست چکیده ترش(حتمن ترش باشه)+یک عدد تخم مرغ +یک چهارم قاشق چایى خورى جوش شیرین+نمک و فلفل و کمى زعفران و پودر سیر به علاوه آرد تا حدى که موادمون به غلظت ماست برسه.خمیر رو دو سه ساعت  توى یخچال استراحت بدید،مرغها (میگو،ماهى)رو نمک بزنید و آردى کنید و داخل این مواد بزنید و توى روغن داغ سرخ کنید.
    .
    براى نون سیر:نان تست رو داخل تستر یا فر بذارید تا برشته بشه،بعد سیر له شده و روغن زیتون و کمى کره رو روى نان بمالید،در صورت تمایل سس کچاب و پنیر بزنید،روش جعفرى خورد شده و فلفل سیاه بپاشید و با حرارت بالاى فر گریل کنید

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    مطالب مربوط - Related Post


    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: