جوجه چینی




  • جوجه چینی

    جوجه چينى رو با خيلى روش ها درست كردم، همشون نرم و خميرى ميشدن،ايندفعه خيلى ترد و برشته شد ،به نظرم خيلى بهتر از هميشه بود
    .
    يك پيمانه شير ولرم +يك قاشق مرباخورى مايه خمير+يك قاشق چايى خورى شكر+سه قاشق ماست چكيده ترش(حتمن ترش باشه)+يك عدد تخم مرغ +يك چهارم قاشق چايى خورى جوش شيرين+نمك و فلفل و كمى زعفران و پودر سير به علاوه آرد تا حدى كه موادمون به غلظت ماست برسه.خمير رو دو سه ساعت  توى يخچال استراحت بديد،مرغها (ميگو،ماهى)رو نمك بزنيد و آردى كنيد و داخل اين مواد بزنيد و توى روغن داغ سرخ كنيد.
    .
    براى نون سير:نان تست رو داخل تستر يا فر بذاريد تا برشته بشه،بعد سير له شده و روغن زيتون و كمى كره رو روى نان بماليد،در صورت تمايل سس كچاب و پنير بزنيد،روش جعفرى خورد شده و فلفل سياه بپاشيد و با حرارت بالاى فر گريل كنيد

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: