کیک خامه ای




  • کیک خامه ای

    چي لازم دارم:
    *تخم مرغ – 4 عدد (سفيده و زرده از هم جدا شود)
    *شکر – نصف پيمانه
    *آرد – يک پيمانه
    *وانيل – کمي
    براي تهيه پودينگ:
    *شير – 4 پيمانه
    *آرد – 2 قاشق غذاخوري پر
    *نشاسته – 2 قاشق غذاخوري پر
    *شکر – نصف پيمانه
    *تخم مرغ – يک عدد
    *کره – يک قاشق غذاخوري
    وانيل – کمي
    براي روي کيک : پودر نارگيل

    چطوري درست کنم:
    *براي تهيه کيک سفيده تخم مرغ را هم بزنيد تا فرم بگيرد.
    *شکر را اضافه کنيد و هم بزنيد.
    *در کاسه جداگانه اي زرده را هم بزنيد تا خامه‌اي شود و به مخلوط سفيده اضافه کنيد.
    *آرد و وانيل را اضافه و آرام باهم مخلوط‌کنيد.
    * مايه کيک را در قالب مناسب بريزيد و به مدت نيم ساعت تا 45 دقيقه در فر که از قبل روي 170 درجه سانتي‌گراد تنظيم‌شده است، قرار دهيد.
    *کيک را دربياوريد و بگذاريد خنک شود.
    * براي تهيه پودينگ تمامي مواد لازم به‌جز کره و وانيل را باهم مخلوط‌کنيد و روي حرارت بپزيد.مواد را مرتب هم بزنيد تا خود را بگيرد.سپس کره و وانيل را اضافه کنيد و پخت را ادامه دهيد تا کره آب شود.
    *پودينگ را روي کيک بريزيد و با پودر نارگيل تزيين کنيد.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: