logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

کیک خامه ای




  • کیک خامه ای

    چی لازم دارم:
    *تخم مرغ – ۴ عدد (سفیده و زرده از هم جدا شود)
    *شکر – نصف پیمانه
    *آرد – یک پیمانه
    *وانیل – کمی
    برای تهیه پودینگ:
    *شیر – ۴ پیمانه
    *آرد – ۲ قاشق غذاخوری پر
    *نشاسته – ۲ قاشق غذاخوری پر
    *شکر – نصف پیمانه
    *تخم مرغ – یک عدد
    *کره – یک قاشق غذاخوری
    وانیل – کمی
    برای روی کیک : پودر نارگیل

    چطوری درست کنم:
    *برای تهیه کیک سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا فرم بگیرد.
    *شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
    *در کاسه جداگانه ای زرده را هم بزنید تا خامه‌ای شود و به مخلوط سفیده اضافه کنید.
    *آرد و وانیل را اضافه و آرام باهم مخلوط‌کنید.
    * مایه کیک را در قالب مناسب بریزید و به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه در فر که از قبل روی ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم‌شده است، قرار دهید.
    *کیک را دربیاورید و بگذارید خنک شود.
    * برای تهیه پودینگ تمامی مواد لازم به‌جز کره و وانیل را باهم مخلوط‌کنید و روی حرارت بپزید.مواد را مرتب هم بزنید تا خود را بگیرد.سپس کره و وانیل را اضافه کنید و پخت را ادامه دهید تا کره آب شود.
    *پودینگ را روی کیک بریزید و با پودر نارگیل تزیین کنید.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    مطالب مربوط - Related Post


    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: