موس آلبالو




  • موس آلبالو

    مواد لازم

    آلبالو بدون هسته 250 گرم
    شکر (نرم و دانه ریز) یک دوم پیمانه یا (100 گرم)
    پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری پر
    آب 100 میلی حدود 1/2 پیمانه
    خامه صبحانه 1/2 پیمانه
    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

    طرز تهیه

    1.آلبالوها را در مخلوط کن مخلوط کنید. پس از اینکه به شکل پوره درآمدند، آن را از صافی رد کنید؛
    2.شکر و پودر ژلاتین را در قابلمه مناسب بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید؛
    3.آب را به مخلوط شکر افزوده و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و پس از اینکه شکر و ژلاتین کاملاً در آب حل شدند، آن را از روی حرارت بردارید؛

    4.پوره آلبالو را به مخلوط بالا اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید کاملاً سرد شود؛
    5.خامه را در ظرفی جداگانه بریزید و با چنگال کم هم بزنید تا یکدست شود .چند قاشق از مواد البالو را به خامه اضافه کنید و با چنگال بزنید تا خامه کاملا باز بشه و گلوله نداشته باشه .
    6.مخلوط آلبالو را به تدریج به خامه اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله آخر، وانیل را به آن افزوده و مجدداً هم بزنید؛
    7.مواد آماده شده را در قالبی مناسب بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببندد .. برای لایه پایینی هم از ژله البالو میتونید استفاده کنید که خالی از لطف نیست . دسر را به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد؛
    8.پس از این مدت، موس را از یخچال بیرون آورید و در ظرف مورد نظر برگردانید و میل کنید .

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: