logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

موس آلبالو




  • موس آلبالو

    مواد لازم

    آلبالو بدون هسته ۲۵۰ گرم
    شکر (نرم و دانه ریز) یک دوم پیمانه یا (۱۰۰ گرم)
    پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری پر
    آب ۱۰۰ میلی حدود ۱/۲ پیمانه
    خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه
    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

    طرز تهیه

    ۱٫آلبالوها را در مخلوط کن مخلوط کنید. پس از اینکه به شکل پوره درآمدند، آن را از صافی رد کنید؛
    ۲٫شکر و پودر ژلاتین را در قابلمه مناسب بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید؛
    ۳٫آب را به مخلوط شکر افزوده و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و پس از اینکه شکر و ژلاتین کاملاً در آب حل شدند، آن را از روی حرارت بردارید؛

    ۴٫پوره آلبالو را به مخلوط بالا اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید کاملاً سرد شود؛
    ۵٫خامه را در ظرفی جداگانه بریزید و با چنگال کم هم بزنید تا یکدست شود .چند قاشق از مواد البالو را به خامه اضافه کنید و با چنگال بزنید تا خامه کاملا باز بشه و گلوله نداشته باشه .
    ۶٫مخلوط آلبالو را به تدریج به خامه اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله آخر، وانیل را به آن افزوده و مجدداً هم بزنید؛
    ۷٫مواد آماده شده را در قالبی مناسب بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببندد .. برای لایه پایینی هم از ژله البالو میتونید استفاده کنید که خالی از لطف نیست . دسر را به مدت چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد؛
    ۸٫پس از این مدت، موس را از یخچال بیرون آورید و در ظرف مورد نظر برگردانید و میل کنید .

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    RelatedPost

    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: