موسکا بادمجان




  • موسکا بادمجان

    موساکا بادمجون

    بادمجان متوسط 6 تا 7 عدد
    پياز 1 عدد
    گوشت چرخ كرده 250 گرم
    سير 1 حبه
    گوجه فرنگي 5 عدد
    رب گوجه فرنگي 2 قاشق  غذاخوری
    آبليمو 1 قاشق غذاخوری
    دارچين 1 قاشق  چایخوری
    ادويه 1 قاشق  چایخوری
    فلفل سياه 1 قاشق  چایخوری
    نمك
    آرد سوخاري نصف ليوان
    سس بشامل يك و نيم ليوان
    پنير رنده شده (ترجیحا چدار) يك سوم ليوان

    بادمجانها را پوست گرفته وبرش بزنید کمی گریل کرده یا با روغن کم تفت بدین

    واسه سس گوشت:
    پياز و سير رو تفت داده و ساير ادويه ها رو با گوشت توش ميريزيم. بعد از 10 دقيقه كه با حرارت ملايم پخت گوجه ها رو اضافه ميكنيم.

    وقتي خوب جا افتاد رب گوجه و آبليمو و نمك رو ميريزيم و از روي حرارت برش ميداريم.

    فر رو روي درجه 180 سانتيگراد  قرار ميديم.

    ظرف مورد نظرتون رو با روغن زيتون چرب كرده و آرد سوخاري ميپاشيم.

    يه لايه بادمجون كفش ميچينيم.  لايه بعدی همه ی سس گوشت
    بعد با بقيه بادمجونها روش رو ميپوشونيم و سطح موسكا رو باهاش ميپوشونيم.

    در نهايت هم پنير رنده شده رو روش ميپاشيم.
    هر پنيري.
    درون فر ميره به مدت 30 تا 45 دقيقه باید روی موسکا طلایی بشه

    بذاريد كمي سرد شه تا راحتتر بتونید برش بزنید.

    ارسال شده توسط کاربران سایت.

    دیدگاه‌تان را بنویسید: