logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

آش دانه گندم




  • آش دانه گندم

    مواد لازم:

    گندم– ۲۵۰ گرم
    پیاز (خلالی خردشده) – ۳ عدد
    روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن) – به مقدار لازم
    نخود  خیساندن – ۱۵۰ گرم
    لوبیا قرمز خیساندن – ۱۵۰ گرم
    عدس المان خیساندن – ۱۵۰ گرم
    آب قلم گوساله – ۲ لیتر
    زردچوبه (پودرشده) – ۱ قاشق چای‌خوری
    نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) – به مقدار لازم
    فلفل قرمز (پودرشده) – به مقدار لازم
    مرزه (خشک‌شده) – ۵۰ گرم
    گوشت چرخ‌کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) – ۲۰۰ گرم
    پیاز (رنده و آب‌گرفته‌شده  – ۱ عدد

    روش تهیه:

    ۱٫ گندم را از ۴۸ ساعت قبل، در ظرفی حاوی مقداری آب خیس کنید تا نوک جوانه ها بیرون بزند.

    ۲٫ پیاز خلالی خرد شده را در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود.

    ۳٫ آب روی نخود و لوبیا قرمز خیس شده را خالی کرده سپس آنها را به همراه نیمی از پیاز داغ در قابلمه ای حاوی آب، روی حرارت ملایم بریزید تا به مدت ۳ ساعت بپزد. ۲ ساعت پس از شروع پخت نخود و لوبیا قرمز، عدس، گندم و آب قلم گوساله را به آن اضافه کنید، حرارت را زیاد کنید تا جوش بزند سپس حرارت را کم کنید تا کاملا بپزند.

    ۴٫ در ۴۵ دقیقه آخر پخت، زردچوبه را در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید و به همراه مقداری نمک و فلفل قرمز به آش بیافزایید.

    ۵٫ گوشت را با مقداری نمک ورز دهید، سپس پیاز و فلفل سیاه را به آن بیافزایید و مجدداً ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند. کف دست را با مقداری آب مرطوب کنید و به اندازه های کوچک از مخلوط بردارید و در کف دست به شکل کوفته ریزه درآورید. کوفته ها را در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شوند سپس با کفگیر سوراخ دار، کوفته ها را از تابه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. مقداری از کوفته ها را برای تزیین کنار بگذارید.

    ۶٫ مرزه را نیز در تابهای جداگانه حاوی مقداری روغن داغ تفت دهید سپس آن را همراه کوفته ریزه ها در ۳۰ دقیقه آخر پختِ آش، به قابلمه بیافزایید تا آش بپزد و کاملاً جا بیافتد. پس از پخت، آش را در ظرف مورد نظر بریزید و با بقیه کوفته ریزه و پیاز داغ تزیین و سرو کنید.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    مطالب مربوط - Related Post


    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: