چیکن بالز یا توپک مرغ سوخاری
چیکن بالز یا توپک مرغ سوخاری
مواد لازم:
مرغ چرخ کرده۴۰۰ گرم( نصف سینه+ نصف ران)
دوحبه سیر رنده شده + یک قاشق چایخوری پودر سیر
پاپریکا یک قاشق چایخوری
آویشن یک قاشق چایخوری
یک پیاز بزرگ رنده شده وآب گرفته شده
نمک
فلفل قرمز در صورت تمایل
طرز تهیه:
همه مواد را باهم مخلوط کرده وخوب ورز دهید تا یکنواخت شود.
دریک ظرف جدا یک عدد تخم مرغ شکسته وبا کمی آویشن ومقداری رنده پوست لیمو هم زده تا از حالت لختی دربیاید.
ازمواد مخلوط مرغ توپک هایی به اندازه کمی بزرگتر از گردو درست کنید.
توپک ها را اول در مقداری آرد ساده زده بعد درون تخم مرغ زده وسپس در آرد سوخاری خوب بغلطانیدودر حمام روغن داغ سرخ کنید.
اول حرات روغن زیاد باشد اما بعد حرارت را کم کنید تا توپک هامغز پخت شوند.
میان توپک ها پنیر موزارلا یا قارچ نگینی تف داده شده یا هرچه دوست دارید میتوان گذاشت.
ارسال شده توسط کاربران سایت