کوکو سیب زمینی




  • کوکو سیب زمینی

    ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ :ﺑﺮﺍﯼ 5 ﻧﻔﺮ
    1.ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨی:نیم ﻛﯿﻠﻮ
    2.ﭘﯿﺎﺯ:1ﻋﺪﺩ
    3.ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ:4ﻋﺪﺩ
    4.ﻧﺎﻥ ﺧﺸﻚ(ﻛﻮﺑﯿﺪﻩ):1ﻟﯿﻮﺍﻥ
    5.ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ:ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ
    6.ﮔﺮﺩ ﻟﯿﻤﻮ:ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ
    7.ﮔﻮﺷﺖ(ﺍﺧﺘﯿﺎﺭﯼ):ﻧﯿﻢ ﻛﯿﻠﻮ
    8.ﺭﻭﻏﻦ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
    9.ﻧﻤﻚ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
    10.ﻓﻠﻔﻞ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:
    ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺳﯿﺐ‌ﺯﻣﯿﻨﯽ‌ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﺷﺴﺘﻪ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺁﺏ ﻭ ﻧﻤﻚ ﺁﺏ‌ﭘﺰ ﻛﺮﺩﻩ، ﭘﻮﺳﺖ ﻛﻨﺪﻩ ﻭ ﺭﻧﺪﻩ ﺭﯾﺰ ﻣﯽ‌ﻛﻨﯿﻢ.ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻧﻤﻚ، ﻓﻠﻔﻞ، ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﻭ ﮔﺮﺩ ﻟﯿﻤﻮ ﻛﻤﯽ ﻭﺭﺯ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺳﭙﺲ ﭘﯿﺎﺯ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺁﺏ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪﻩ ، ﺳﯿﺐ‌ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻭ ﺗﺨﻢ‌ﻣﺮﻍ‌ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻣﯽ‌ﺍﻓﺰﺍﯾﯿﻢ ﻭ ﻣﺠﺪﺩﺍً ﻭﺭﺯ ﻣﯽ‌ﺩﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺩ ﺧﻮﺏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻣﺎﯾﻪ ﻛﺎﻣﻼ‌ً ﯾﻜﻨﻮﺍﺧﺖ ﺷﻮﺩ.
    ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ‌ﺍﯼ ﺭﻭﻏﻦ ﺭﺍ ﺩﺍﻍ ﻛﺮﺩﻩ، ﺍﺯ ﻣﺎﯾﻪ ﮔﻠﻮﻟﻪ‌ﻫﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯾﻚ ﻧﺎﺭﻧﮕﯽ ﺑﺮﻣﯽ‌ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﮔﺮﺩ ﻧﺎﻥ ﻣﯽ‌ﻏﻠﺘﺎﻧﯿﻢ. ﺳﭙﺲ ﻣﺎﯾﻪ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻛﻒ ﺩﺳﺖ ﯾﺎ ﻗﺎﻟﺐ‌ﻫﺎﯼ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺷﻜﻞ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﺭﻭﻏﻦ ﺩﺍﻍ ﻣﯽ‌ﺍﻧﺪﺍﺯﯾﻢ. ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺩﺭ ﺣﯿﻦ ﻃﺒﺦ ﺑﺎﯾﺪ ﻛﻤﯽ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﻛﺘﻠﺖ‌ﻫﺎ ﻣﻐﺰﭘﺨﺖ ﺷﻮﻧﺪ. 
    ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻭ ﻃﺮﻑ ﻛﺘﻠﺖ‌ﻫﺎ ﺳﺮﺥ ﺷﺪ، ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺻﺎﻓﯽ ﯾﺎ ﻛﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻦ‌ﮔﯿﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﺩﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﺍﺿﺎﻓﯽ ﺭﻭﻏﻨﺸﺎﻥ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﻮﺩ.
    ﻧﻜﺎﺕ:
    1)ﺍﯾﻦ ﻛﻮﻛﻮ ﺭﺍ ﺑﺪﻭﻥ ﮔﻮﺷﺖ ﻫﻢ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﻃﺒﺦ ﻛﻨﯿﺪ ﻭﻟﯽ ﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﮔﻮﺷﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﻜﻨﯿﺪ ﺩﻗﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﻛﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﻛﺘﻠﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺪﻭﻥ ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺎﺷﺪ.
    2)ﺩﺭ ﻃﺒﺦ ﻛﺘﻠﺖ، ﺭﻭﻏﻦ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﺪ.
    3)ﺍﮔﺮ ﻛﺘﻠﺖ ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ ﻭﺍ ﺭﻓﺖ، ﻋﻠﺖ ﺁﻥ ﻏﺎﻟﺒﺎً ﺯﯾﺎﺩﯼ ﭘﯿﺎﺯ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺟﻬﺖ ﺭﻓﻊ ﺍﯾﻦ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﻛﺮﺩﻩ ﯾﺎ ﻛﻤﯽ ﺁﺭﺩ ﺳﯿﺐ‌ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺑﻪ ﻣﺎﯾﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺧﻮﺏ ﻭﺭﺯ ﺩﺍﺩ.
    4)ﺟﻬﺖ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﺮﺩﻥ ﻛﺘﻠﺖ، ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﻛﺮﺩﻩ ﺭﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎ ﻧﻤﻚ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺣﺪﻭﺩ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻭﺭﺯ ﺩﺍﺩ. ﺳﭙﺲ ﻣﻮﺍﺩ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﺠﺪﺩﺍً ﻭﺭﺯ ﺩﻫﯿﺪ. ﺯﯾﺮﺍ ﻭﺭﺯ ﺩﺍﺩﻥ ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺎﻋﺚ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﭼﺴﺒﻨﺪﮔﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﻮﺍﺩ ﻭ ﺩﺭ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻭﺍ ﻧﺮﻓﺘﻦ ﻛﺘﻠﺖ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: