کوکو سبزی




  • کوکو سبزی

    ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ :ﺑﺮﺍﯼ 4 ﻧﻔﺮ
    1.ﺳﺒﺰﯼ(ﻛﻮﻛﻮﯾﯽ ﻭ ﭘﺎﻙ ﻧﺸﺪﻩ):1ﻛﯿﻠﻮ
    2.ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ:4ﻋﺪﺩ
    3.ﻧﻤﻚ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
    4.ﻓﻠﻔﻞ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
    7.ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
    6.ﻣﺎﺳﺖ(ﭼﻜﯿﺪﻩ):ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ
    8.ﺑﯿﻜﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ:ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
    9.ﺭﻭﻏﻦ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
    10.ﺯﺭﺷﻚ:1ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ
    11.ﮔﺮﺩﻭ:1ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ
    12.ﺳﯿﺮ(ﺍﺧﺘﯿﺎﺭﯼ):1ﺣﺒﻪ

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:
    ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺳﺒﺰﯼ ﻛﻮﻛﻮ ﺭﺍ ﭘﺎﻙ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﯾﺰ ﺧﺮﺩ ﻛﻨﯿﺪ.ﺗﺨﻢ‌ﻣﺮﻍ‌ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﺑﺸﻜﻨﯿﺪ ﻭ ﺧﻮﺏ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻧﻤﻚ،‌ ﻣﺎﺳﺖ ﻭ ﺑﯿﻜﯿﻨﮓ‌ﭘﻮﺩﺭ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ. ﺁﻥ‌ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺳﺒﺰﯼ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ .ﺯﺭﺷﻚ ﻭ ﮔﺮﺩﻭ ﻭ ﺳﯿﺮ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺁﻥ ﻗﺪﺭ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﺎﯾﻪ ﻛﻒ ﻛﻨﺪ.ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎ ﺍﺩﻭﯾﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ.ﺣﺎﻝ ﺷﻤﺎ ﺩﻭ ﺭﺍﻩ
    ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺨﺖ ﻛﻮﻛﻮ ﺩﺍﺭﯾﺪ:

    1)ﻇﺮﻑ ﮔﺮﺩ ﻭ ﻟﺒﻪ‌ﺩﺍﺭﯼ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻛﻨﯿﺪ ﻛﻒ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻓﻘﻂ ﭼﺮﺏ ﻛﻨﯿﺪ. ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺧﺎﻟﯽ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 5 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺎﯾﻜﺮﻭﻭﯾﻮ ﺑﺎ ﻛﻠﯿﺪ ﮔﺮﯾﻞ ﺭﻭﺷﻦ ﻛﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﻇﺮﻑ ﺩﺍﻍ ﺷﻮﺩ. ﺳﭙﺲ ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻑ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺑﺎ ﺩﺭﭘﻮﺵ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 10 ﺗﺎ 8 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎ ﻗﺪﺭﺕ 100 ﺩﺭﺻﺪ ﺣﺪﺍﻛﺜﺮ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﻛﻮﻛﻮ ﺑﺴﺘﻪ ﺷﻮﺩ. ﺳﭙﺲ ﻛﻮﻛﻮ ﺭﺍ ﭘﺸﺖ ﻭ ﺭﻭ ﻛﺮﺩﻩ ﺳﻄﺢ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻛﺎﻣﻼ‌ً‌ ﺁﻏﺸﺘﻪ ﺑﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﻪ‌ﭘﺎﯾﻪ ﺑﻠﻨﺪ ﻓﻠﺰﯼ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﻭ ﻣﺠﺪﺩﺍً ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 10 ﺗﺎ 12 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎ ﻛﻠﯿﺪ ﮔﺮﯾﻞ ﻭ ﻣﺎﯾﻜﺮﻭ 40 ﺩﺭﺻﺪ ﺭﻭﺷﻦ ﻛﻨﯿﺪ. (ﺑﺪﻭﻥ ﺩﺭﭘﻮﺵ)
      2)ﻇﺮﻓﯽ ﻧﭽﺴﺐ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺭﻭﻏﻦ ﭘﺮ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ ﺭﻭﻏﻦ ﺩﺍﻍ ﺷﻮﺩ.ﺣﻮﺍﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﺍﮔﺮ ﺭﮊﯾﻢ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻧﺪﺍﺭﯾﺪ ﺩﺭ ﻣﺼﺮﻑ ﺭﻭﻏﻦ ﺧﺴﺎﺳﺖ ﺑﻪ ﺧﺮﺝ ﻧﺪﻫﯿﺪ ﭼﻮﻥ ﺑﻪ ﻗﻮﻝ ﻣﺎﺩﺭ ﺑﺰﺭﮒ ﻫﺎ ……….. ﺳﭙﺲ ﻛﻮﻛﻮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺭﻭﻏﻦ ﺩﺍﻍ ﺳﺮﺥ ﻛﻨﯿﺪ ﺣﻮﺍﺳﺘﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﯾﻚ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺩﺭﭘﻮﺵ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻫﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻥ ﺩﺭﭘﻮﺵ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ.
    ﻧﻜﺎﺕ:
    1)ﺗﻮﺟﻪ ﻛﻨﯿﺪ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺭﺍ ﻓﻘﻂ ﺑﺎ ﻛﻠﯿﺪ ﮔﺮﯾﻞ ﻭ ﻛﺎﻧﻮﻛﺸﻦ ﺑﺪﻭﻥ ﻏﺬﺍ ﺭﻭﺷﻦ ﻛﻨﯿﺪ ﺩﺭ ﻏﯿﺮ ﺍﯾﻦ‌ﺻﻮﺭﺕ ﺍﮔﺮ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺧﺎﻟﯽ ﺭﻭﺷﻦ ﺷﻮﺩ ﺁﺳﯿﺐ ﻣﯽ‌ﺑﯿﻨﺪ.
    2)ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﻛﻪ ﺑﺨﻮﺍﻫﯿﺪ ﻛﻪ ﺭﻭﯼ ﻛﻮﻛﻮ ﻛﺎﻣﻼ‌ً‌ ﺑﺮﺷﺘﻪ ﺷﻮﺩ ﺩﻛﻤﻪ ﮔﺮﯾﻞ ﺭﺍ 5 ﺗﺎ 3 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺭﻭﺷﻦ ﻛﻨﯿﺪ.
    3)ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺍﮔﺮ ﺍﯾﻦ ﻛﻮﻛﻮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺭﻭﻏﻦ ﺳﺮﺥ ﻣﯿﻜﻨﯿﺪ ﺍﺯ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﯿﺪ.
    4)ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﻜﻪ ﻛﻮﻛﻮ ﺷﻤﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﭘﻒ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﭘﻮﻛﺘﺮ ﺷﻮﺩ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﻭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺏ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺑﻘﯿﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﻥ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﯿﺪ.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: