کوکوی مرغ




  • کوکوی مرغ

    ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ :ﺑﺮﺍﯼ 5 ﻧﻔﺮ
    1.ﺭﻭﻏﻦ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
    2.ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ (ﺑﺰﺭﮒ ﻭ ﺁﺑﭙﺰ (ﺍﺧﺘﯿﺎﺭﯼ):1ﻋﺪﺩ
    3.ﻣﺮﻍ (ﺑﺪﻭﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ):نﯿﻢ ﻛﯿﻠﻮ
    4.ﺳﯿﺮ:2ﺣﺒﻪ
    5.ﻧﻤﻚ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
    6.ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ:4ﻋﺪﺩ
    7.ﺳﺒﺰﯼ(ﭘﯿﺎﺯﭼﻪ ﻭ ﮔﺸﻨﯿﺰ ﭘﺎﻙ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ):200ﮔﺮﻡ

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:
    ﺍﺑﺘﺪﺍ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻛﻤﯽ ﺭﻭﻏﻦ ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺳﯿﺮ ﻭ ﻛﻤﯽ‌ﻧﻤﻚ ﺁﺏ‌ﭘﺰ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺳﺮﺩ ﺷﻮﺩ.ﺳﭙﺲ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺧﺮﺩ ﻛﺮﺩﻩ ﯾﺎ ﺭﯾﺶ ﺭﯾﺶ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﯾﺎ ﭼﺮﺥ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﭘﯿﺎﺯﭼﻪ، ﮔﺸﻨﯿﺰ، ﻧﻤﻚ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﯿﺪ. ﺗﺨﻢ‌ﻣﺮﻍ‌ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﯿﺪ.ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ‌ﺍﯼ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺭﻭﻏﻦ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺩﺍﻍ ﺷﻮﺩ. ﺳﭙﺲ ﻛﻮﻛﻮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﺩﻭ ﻃﺮﻑ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺳﺮﺥ ﻛﻨﯿﺪ. ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻧﺎﻣﺮﺗﺐ ﺑﺮﺵ ﺩﺍﺩﻩ ﺳﺮﻭ ﻛﻨﯿﺪ. 
     
    ﻧﻜﺎﺕ:
    1)ﺗﺎﺑﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ‌ﺍﯼ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﻗﻄﺮ ﻛﻮﻛﻮ ﻧﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﻧﺎﺯﻙ ﻭ ﻧﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺿﺨﯿﻢ ﺷﻮﺩ. 
    2)ﺍﯾﻦ ﻛﻮﻛﻮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻧﺎﻥ ﯾﺎ ﻛﺘﻪ ﻭ ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ ﺳﺮﻭ ﻛﻨﯿﺪ. 
    3)ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻥ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ ﻭ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﻛﻮﻛﻮ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﻣﯿﻜﻨﺪ(ﺣﺪﺍﻛﺜﺮ 1ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ). 
    4)ﺍﮔﺮ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﻛﻮﻛﻮ ﺷﻤﺎ ﭘﻒ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﭼﺮﺑﯽ ﻛﻤﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺩﺭ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺧﻮﺏ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺯﺭﺩﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻘﯿﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﻛﻮﻛﻮ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮ ﻃﺒﺦ ﻛﻨﯿﺪ. 
    5)ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﯾﻚ ﻋﺪﺩ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﭘﺨﺘﻪ ﻭ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻛﻮﻛﻮ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻇﺎﻫﺮ ﺁﻥ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮ ﺷﻮﺩ.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: