logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

کوکوی مرغ




  • کوکوی مرغ

    ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ :ﺑﺮﺍﯼ ۵ ﻧﻔﺮ
    ۱٫ﺭﻭﻏﻦ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
    ۲٫ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ (ﺑﺰﺭﮒ ﻭ ﺁﺑﭙﺰ (ﺍﺧﺘﯿﺎﺭﯼ):۱ﻋﺪﺩ
    ۳٫ﻣﺮﻍ (ﺑﺪﻭﻥ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ):نﯿﻢ ﻛﯿﻠﻮ
    ۴٫ﺳﯿﺮ:۲ﺣﺒﻪ
    ۵٫ﻧﻤﻚ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
    ۶٫ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ:۴ﻋﺪﺩ
    ۷٫ﺳﺒﺰﯼ(ﭘﯿﺎﺯﭼﻪ ﻭ ﮔﺸﻨﯿﺰ ﭘﺎﻙ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ):۲۰۰ﮔﺮﻡ

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:
    ﺍﺑﺘﺪﺍ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻛﻤﯽ ﺭﻭﻏﻦ ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺳﯿﺮ ﻭ ﻛﻤﯽ‌ﻧﻤﻚ ﺁﺏ‌ﭘﺰ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺳﺮﺩ ﺷﻮﺩ.ﺳﭙﺲ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺧﺮﺩ ﻛﺮﺩﻩ ﯾﺎ ﺭﯾﺶ ﺭﯾﺶ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﯾﺎ ﭼﺮﺥ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﭘﯿﺎﺯﭼﻪ، ﮔﺸﻨﯿﺰ، ﻧﻤﻚ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﯿﺪ. ﺗﺨﻢ‌ﻣﺮﻍ‌ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻨﯿﺪ.ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ‌ﺍﯼ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺭﻭﻏﻦ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺩﺍﻍ ﺷﻮﺩ. ﺳﭙﺲ ﻛﻮﻛﻮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﺩﻭ ﻃﺮﻑ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺳﺮﺥ ﻛﻨﯿﺪ. ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻧﺎﻣﺮﺗﺐ ﺑﺮﺵ ﺩﺍﺩﻩ ﺳﺮﻭ ﻛﻨﯿﺪ. 
     
    ﻧﻜﺎﺕ:
    ۱)ﺗﺎﺑﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ‌ﺍﯼ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﻗﻄﺮ ﻛﻮﻛﻮ ﻧﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﻧﺎﺯﻙ ﻭ ﻧﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺿﺨﯿﻢ ﺷﻮﺩ. 
    ۲)ﺍﯾﻦ ﻛﻮﻛﻮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻧﺎﻥ ﯾﺎ ﻛﺘﻪ ﻭ ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ ﺳﺮﻭ ﻛﻨﯿﺪ. 
    ۳)ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻥ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ ﻭ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﻛﻮﻛﻮ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﻣﯿﻜﻨﺪ(ﺣﺪﺍﻛﺜﺮ ۱ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ). 
    ۴)ﺍﮔﺮ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﻛﻮﻛﻮ ﺷﻤﺎ ﭘﻒ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﭼﺮﺑﯽ ﻛﻤﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺩﺭ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺧﻮﺏ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺯﺭﺩﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻘﯿﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﻛﻮﻛﻮ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮ ﻃﺒﺦ ﻛﻨﯿﺪ. 
    ۵)ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﯾﻚ ﻋﺪﺩ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﭘﺨﺘﻪ ﻭ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻛﻮﻛﻮ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻇﺎﻫﺮ ﺁﻥ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮ ﺷﻮﺩ.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    مطالب مربوط - Related Post


    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: