کشک بادمجان




  • کشک بادمجان

    بادمجان     5عدد متوسط
    پیاز            1عدد متوسط
    سیر            3-4حبه
    کشک          1لیوان

    اول بادمجانها رو سرخ کردم و توی یک قابلمه ریختم و به اندازه ی یک استکان آب روش ریختم و درشو گذاشتم و زیر حرارتو کم کردم تا بادمجانها کاملا” نرم بشه.توی تابه جداگانه پیاز داغ و سیر داغ درست کردم وبهش زردچوبه و فلفل و نمک اضافه کردم و روی بادمجانها ریختم و نعنا داغ هم جدا درست کردم و مقداریشو توی بادمجانها ریختم و بقیه هم واسه تزیین نگه داشتم و در آخر هم کشکو اضافه کردم و کلیه مواد را مخلوط کردم و بعد از 10 دقیقه که روی شعله ی کم گاز بود برداشتم توی ظرف ریختم و با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کردم.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: