logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

چیکن بالز یا توپک مرغ سوخاری




  • چیکن بالز  یا توپک مرغ سوخاری

    مواد لازم:
    مرغ چرخ کرده۴۰۰ گرم( نصف سینه+ نصف ران)
    دوحبه سیر رنده شده + یک قاشق چایخوری پودر سیر
    پاپریکا یک قاشق چایخوری
    آویشن یک قاشق چایخوری
    یک پیاز بزرگ رنده شده وآب گرفته شده
    نمک
    فلفل قرمز در صورت تمایل

    طرز تهیه:

    همه مواد را باهم مخلوط کرده وخوب ورز دهید تا یکنواخت شود.
    دریک ظرف جدا یک عدد تخم مرغ شکسته وبا کمی آویشن ومقداری رنده پوست لیمو هم زده تا از حالت لختی دربیاید.
    ازمواد مخلوط مرغ توپک هایی به اندازه کمی بزرگتر از گردو درست کنید.
    توپک ها را اول در مقداری آرد ساده زده بعد درون تخم مرغ زده وسپس در آرد سوخاری خوب بغلطانیدودر حمام روغن داغ سرخ کنید. 
    اول حرات روغن زیاد باشد اما بعد حرارت را کم کنید تا توپک هامغز پخت شوند.
    میان توپک ها پنیر موزارلا یا قارچ نگینی تف داده شده یا هرچه دوست دارید میتوان گذاشت.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    مطالب مربوط - Related Post


    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: