پیراشکی گوشت




  • پيراشكی گوشت

    مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری
    شیر ولرم سه چهارم پیمانه
    شکر 1 قاشق چایخوری
    نمک 1 قاشق چایخوری پر
    تخم مرغ 1 عدد
    روغن مایع 2 قاشق غذاخوری پر
    آرد 2 پیمانه ( من 3تا زدم با توجه به گلوتن آرد از دو پیمانه شروع کنید)

    طرز تهيه:
    1. مایه خمیر و شیر ولرم وشکر را مخلوط کنید
    2. روغن را باتخم مرغ مخلوط کنید با چنگال بزنید
    3.شیر عمل آمده را وروغن وتخم مرغ را مخلوط کنید به آرد بیافزایید
    4.خمیر چسبنده است پس کم کم آرد اضافه کنید تا لطیف و یه دست بشه حالا خمیر را در کاسه ورز دهید و توی کاسه کمی چرب شده استراحت بدین حدود 20 تا 30 دقیقه تایمش زمانییه که دارین موادتونو درست میکنین من خودم 20 دقیقه استراحت میدم فقط بزارین جای گرم نه رو بخاری کنار شوفاژ یا جایی که نسبتا گرمه
    مواد گوشتی:
    پیاز رو سرخ کنید گوشت توش تف بدید ادویه رو اضافه کنید و سیر رو له کنید یا رنده ریز بریزید توش و حالا هر ادویه که دوست دارید بریزید خاموش کنید.
    کف سینی تونو فویل بزارید یا اگر نچسبه کمی چرب کنید وخمیر رو پهن کنید.اگر میخواین پیتزا یا پیده درست کنید اگر پیراشکی که با قالب مخصوص پیراشکی یا به صورت بافت یا هر جور که مایلید آماده کنید

    برای رومال یه تخم مرغ با چنگال بزنید و با دو تا سه قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید و رومال کنید
    حالا در فر از قبل گرم شده 200 درجه به مدت 20-30 دقیقه یا تا زمانیکه خمیرتون برشته بشه (مثل همیشه میگم دما و زمان پخت با توجه به فرتون هم در نظر بگیرین) نوش جونتون
    این خمیر حتماً امتحان کنید

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: