logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

پیتزا سبزیجات




  • پیتزا سبزیجات

    موادلازم برای خمیر:
    ۱٫آرد:۲٫۵ پیمانه
    ۲٫روغن زیتون یا مایع:۲ق غ
    ۳٫شکر:۱ق چ
    ۴٫آب ولرم:۱پیمانه
    ۵٫نمک:۱ق چ
    ۶٫خمیر مایه:۱/۵ق چ

    مواد لازم برای لایه رویه:
    ۱٫قارچ:۲پیمانه
    ۲٫فلفل دلمه خرد شده:۱پیمانه
    ۳٫گوجه خرد شده:۲پیمانه
    ۴٫ذرت:۱/۵پیمانه
    ۶٫پیاز خرد شده:۱عدد بزرگ
    ۷٫پنیر پیتزا:۱بسته
    ۸٫سس کچاپ:به میزان لازم
    ۹٫نمک و فلفل و آویشن:به میزان لازم

    طرز تهیه خمیر:
    در ۱ پیمانه آب ولرمی که انگشت را نمی سوزاند شکر را حل کرده و پودر خمیر مایه را روی آن میپاشیم و آرام هم میزنیم.بعد در پوش گذاشته ودر جای گرم میگذاریم.(من لیوان رو روی در کتری که تازه جوش اومده و خاموش کردم میزارم.فقط حواستون باشه سر نزنه )
    آرد و روغن و نمک را در ظرفی مخلوط کنید.بعد مایع تخمیر را به آرد اضافه کرده و خوووووب ورز میدهیم.
    بعد ظرفی را چرب کرده خمیر را گرد کرده در ظرف گذاشته و روی خمیر را با پلاستیک و بعد با پارچه یا بشقاب میپوشانیم و در جای گرم قرار میدهیم تا حجم آن دوبرابر شود.(من واسه ور اومدن خمیر باز هم ظرف حاوی خمیر رو روی کتری که تازه خاموش کردم میزارم)

    برای مواد روی پیتزا از قارچ تفت داده شده و ذرت بخار پز و فلفل دلمه وحلقه های پیاز و گوجه استفاده کردم که لایه لایه بعد از اینکه خمیر رو توی سینی یا قالب پیتزا پهن کردید بعد از ور اومدن و کچاب زدن یک لایه سبزیجات یک لایه پنیر میزاریم و در آخر نمک و فلفل و آویشن و میپاشیم روی مواد.دمای فر ۱۸۰ درجه تا زمانی که زیرش برشته بشه.برای برشته شدن روی پیتزا هم میتونید قسمت بالای فر رو روشن کنید ولی حواستون باشه که میزان برشتگیش بسته به ذائقه خودتون باشه

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    مطالب مربوط - Related Post


    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: