پیاز سوخاری




  • پیاز سوخاری

    چي لازم دارم:
    آرد 2 ليوان
    ماالشعير حدودا 350 گرم
    سفيده تخم مرغ 2 عدد
    روغن مايع 4/1 پيمانه
    پياز درشت حدااقل 4 عدد
    نمک بميزان لازم
    چه جوري درست ميشه:
    در کاسه ايي آرد و نمک را با هم مخلوط کنيد سپس روغن و ماالشعير را اضافه کنيد بهتر است به اين خمير مدت يک ساعت استراخت دهيد . حال پياز ها را اماده کنيد انها را به حلقه ايي حدودا يک سانتي بريد و با فشار دست حلقه ها را از هم باز کنيد بهتره بخش هاي مرکزي پپاز رو که تبديل به دايره هاي کوچک مي شوند رو استفاده نکنيم و براي امور ديگري مثل سالاد و غيره استفاده کنيد روغن را داغ کنيد اگر از سرخ کن استفاده مي کند ان را روي دماي 175 درجه تنظيم کنيد . در کاسه ايي ديگر سفيده ها ي تخم مرغ را حسابي بزنيد تا کاملا کف بکنند و از کاسه بيرون نريزند اين مخلوط سفيده را با مخلوط اردي مخلوط کنيد و خيلي سريع کار کنيد حلقه هاي پياز را درون خمير قرار دهيم به کمک يک چنگال ان ها را درون روغن بگذاريد هر دفعه از تعداد متناسب با ظرف روغن خود استفاده کنيد از روغن خارج نموده در آبکش بگذاريد تا روغنش بره بعد نوش جان کنيد.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: