پودینگ شکلاتی




  • پودینگ شکلاتی

    شیر دو پیمانه
    شکر نصف پیمانه
    پودر کاکائو یک سوم پیمانه
    نشاسته ذرت چهار ق م
    نمک یک چهارم ق م
    وانیل مقداری
    زرده تخم مرغ درشت سه عدد
    ابتدا نصف پیمانه از شیر رو جدا میکنیم و مابقی شیر رو درظرفی ریخته با شکر و پودر کاکائو مخلوط میکنیم روی حرارت قرار میدیم تا کاملا با هم مخلوط بشن و شیر داغ بشه اما نجوشه
    در ظرفی دیگر تخم مرغ و وانیل را با هم زن دستی بمدت دو دقیقه خوب میزنیم سپس نمک نشاسته ذرت و شیر باقی مانده رو اضافه میکنیم
    در اخر شیر کائو داغ را به آرامی اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا تخم مرغ نبرد
    مواد را دوباره به روی گاز بر میگردانیم و تا موقع جوشیدن مدام هم میزنیم
    ( شعله ملایم)
    دو سه دقیقه باید بجوشد
    در ظرف مخصوص تک نفره مریزیم و روی پودینگ رو با سلفون پوشش میدیم تا موقع سرد شدن رویه نبندد
    بهتره بعد یک روز خنک شدن در یخچال سرو کنید
    نوش جان

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: