قارچ شکم پر




  • قارچ شكم پر

    قارچهاي خيلي درشت رو انتخاب ميكنيم بعداز شستشو پايه قارچ رو جدا ميكنيم و با چاقو اروم اطرافش رو خالي ميكنيم. با برس  قارچ رو روغن مالي كرده و توي سيني چرب شده ميچينيم.
    گوشت چرخ كرده و پايه هاي قارچ رو كه جدا كرديم با پياز حسابي تفت ميديم و نمك و فلفل و ادويه و اويشن ورب گوجه و ابليمو زده و با مايه گوشتي داخل قارچ  رو پر ميكنيم و روي مايه گوشتي پنير پيتزا زده و در فر از پيش گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه زمان ميدهيم تا قارچ پخته شود و پنير طلايي شود.

    نكته:پيش گرمايش ضروريه. وگرنه قارچ اب ميندازه و بد شكل و خشك ميشه.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: