logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

قارچ شکم پر




  • قارچ شکم پر

    قارچهای خیلی درشت رو انتخاب میکنیم بعداز شستشو پایه قارچ رو جدا میکنیم و با چاقو اروم اطرافش رو خالی میکنیم. با برس  قارچ رو روغن مالی کرده و توی سینی چرب شده میچینیم.
    گوشت چرخ کرده و پایه های قارچ رو که جدا کردیم با پیاز حسابی تفت میدیم و نمک و فلفل و ادویه و اویشن ورب گوجه و ابلیمو زده و با مایه گوشتی داخل قارچ  رو پر میکنیم و روی مایه گوشتی پنیر پیتزا زده و در فر از پیش گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقیقه زمان میدهیم تا قارچ پخته شود و پنیر طلایی شود.

    نکته:پیش گرمایش ضروریه. وگرنه قارچ اب میندازه و بد شکل و خشک میشه.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    RelatedPost

    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: