سوپ پیازچه




  • سوپ پیازچه

    ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ :ﺑﺮﺍﯼ 4 ﻧﻔﺮ
    1.ﺁﺏ ﻣﺮﻍ:1ﻟﯿﻮﺍﻥ
    2.ﭘﯿﺎﺯﭼﻪ:200 ﮔﺮﻡ
    3.ﻗﺎﺭﭺ:150ﮔﺮﻡ
    4.ﻫﻮﯾج:2ﻋﺪﺩ
    5.ﺟﻮ:1ﻭﻧﯿﻢ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
    6.ﺷﯿر:1ﻟﯿﻮﺍﻥ
    7.ﺧﺎﻣﻪ:3 ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ
    8.ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ (ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ):ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
    9.ﻧﻤﻚ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
    ﻓﻠﻔﻞ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:
    ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺟﻮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺁﺏ ﻣﺮﻍ ﻭﭼﻨﺪ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺑﺠﻮﺷﺪ، ﺳﭙﺲ ﻫﻮﯾﺞ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺭﻧﺪﻩ ﺩﺭﺷﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎ ﻗﺎﺭﭺ ﻫﺎ ﻭ ﭘﯿﺎﺯﭼﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻧﻤﮏ ﻭ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﺑﻪ ﺳﻮﭖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﭘﺨﺘﻪ ﻭ ﺟﺎ ﺑﯿﻔﺘﺪ، ﺁﻥ ﮔﺎﻩ ﺷﯿﺮ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ 5 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻛﻪ ﺷﯿﺮ ﺟﻮﺵ ﺁﻣﺪ ﺯﯾﺮ ﻏﺬﺍ ﺭﺍ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﯿﺪ.ﺣﺎﻻ‌ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﺁﺏ ﺳﻮﭖ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺧﺎﻣﻪ ﺧﻮﺏ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻏﺬﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ. ﺳﻮﭖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ.
       ﻧﻜﺎﺕ:
    1)ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﻫﺮ ﯾﻚ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﮔﺎﻧﻪ ﺩﺭ ﻛﺮﻩ ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺑﻪ ﻏﺬﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ.
    2)ﺍﮔﺮ ﺁﺏ ﻣﺮﻍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺮﺱ ﻧﺒﻮﺩ ﺍﺯ ﻋﺼﺎﺭﻩ ﻣﺮﻍ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﯾﺎ ﺷﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺁﻥ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﻛﻨﯿﺪ.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: