سوپ جو با قارچ و مرغ




  • سوپ جو با قارچ و مرغ

    ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ :ﺑﺮﺍﯼ 4 ﻧﻔﺮ
    1.ﺟﻮ (ﭘﻮﺳﺖ ﻛﻨﺪﻩ):ﻧﺼﻒ ﻟﯿﻮﺍﻥ
    2.ﻗﺎﺭﭺ (ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ):قارچ2ﻟﯿﻮﺍﻥ
    3.ﻫﻮﯾﺞ:2ﺗﺎ3ﻋﺪﺩ
    4.ﺷیر:1ﻟﯿﻮﺍﻥ
    5.ﺟﻌﻔﺮﯼ (ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ):ﻧﺼﻒ ﻟﯿﻮﺍﻥ
    6.ﻣﺮﻍ (ﺳﯿﻨﻪ):1ﻗﻄﻌﻪ
    7.ﺧﺎﻣﻪ:5ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
    8.ﺳﯿر:3ﺣﺒﻪ
    9.ﻛﺮﻩ:2ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
    10.ﻧﻤﻚ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
    11.ﻓﻠﻔل:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
    12.ﻋﺼﺎﺭﻩ ﻣﺮﻍ:1ﺑﺴﺘﻪ
    13.ﺑﺮﮒ ﺑﻮ:4ﻋﺪﺩ
    14.ﭘﯿﺎﺯ:1ﻋﺪﺩ

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ : 
    ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﻛﺮﻩ ﺁﺏ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻛﻤﯽ ﺗﻔﺖ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ.ﭘﯿﺎﺯ ﺭﺍ 4ﻗﻄﻌﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺮﻍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ.ﻋﺼﺎﺭﻩ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﺏ ﺟﻮﺵ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺮﮒ ﺑﻮ ﺑﻪ ﻣﺮﻍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﻣﺮﻍ ﺑﭙﺰﺩ.
    ﺩﺭﻭﻥ ﻇﺮﻓﯽ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﺟﻮ ، ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺁﺏ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺩﺭ ﻣﺪﺕ ﺯﻣﺎﻥ 1ﺳﺎﻋﺖ ﺑﭙﺰﻧﺪ ﻭ ﺟﻮ ﻟﻌﺎﺏ ﺑﯿﻨﺪﺍﺯﺩ .
    ﻭﻗﺘﯽ ﻣﺮﻍ ﻛﺎﻣﻼ‌ ﭘﺨﺖ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﯽ ﺟﺪﺍ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺭﯾﺶ ﺭﯾﺶ ﻣﯿﻜﻨﯿﻢ.

    ﺁﺏ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﻧﮕﻪ ﻣﯿﺪﺍﺭﯾﻢ.ﻫﻮﯾﺞ ﻭ ﺳﯿﺮ ﺭﺍ ﺭﻧﺪﻩ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻣﺮﻍ ﻭ ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﻜﻨﯿﻢ.
    ﺷﯿﺮ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﮔﺎﻧﻪ ﻣﯿﺠﻮﺷﺎﻧﯿﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﮐﺮﻩ ﻭ ﻗﺎﺭﭺ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺁﺏ ﻣﺮﻍ ﺑﻪ ﻏﺬﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ 15 ﺗﺎ 30 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺳﻮﭖ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﺑﭙﺰﺩ ( ﻣﺮﺍﻗﺐ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺟﻮ ﺗﻪ ﻧﮕﯿﺮﺩ ) ، ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﻭ ﺳﻮﭖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﺎﻣﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺗﺰﯾﯿﻦ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.

    ﻧﻜﺎﺕ:
    1) ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺷﯿﺮ ﻭ ﻗﺎﺭﭺ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﻣﯿﮑﺴﺮ ﯾﺎ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻦ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺎﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﺪﻩ ﻭ ﯾﮑﺪﺳﺖ ﺷﻮﻧﺪ .
    2)ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺑﺠﺎﯼ ﺟﻮ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﺯ 1 ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺟﻮ ﭘﺮﮎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ.
    3)ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺫﺭﺕ ﻭ ﻧﺨﻮﺩﻓﺮﻧﮕﯽ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺳﻮﭖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺷﻜﯿﻞ ﺗﺮ میشود.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: