logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

سوپ جو با قارچ و مرغ




  • سوپ جو با قارچ و مرغ

    ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ :ﺑﺮﺍﯼ ۴ ﻧﻔﺮ
    ۱٫ﺟﻮ (ﭘﻮﺳﺖ ﻛﻨﺪﻩ):ﻧﺼﻒ ﻟﯿﻮﺍﻥ
    ۲٫ﻗﺎﺭﭺ (ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ):قارچ۲ﻟﯿﻮﺍﻥ
    ۳٫ﻫﻮﯾﺞ:۲ﺗﺎ۳ﻋﺪﺩ
    ۴٫ﺷیر:۱ﻟﯿﻮﺍﻥ
    ۵٫ﺟﻌﻔﺮﯼ (ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ):ﻧﺼﻒ ﻟﯿﻮﺍﻥ
    ۶٫ﻣﺮﻍ (ﺳﯿﻨﻪ):۱ﻗﻄﻌﻪ
    ۷٫ﺧﺎﻣﻪ:۵ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
    ۸٫ﺳﯿر:۳ﺣﺒﻪ
    ۹٫ﻛﺮﻩ:۲ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
    ۱۰٫ﻧﻤﻚ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
    ۱۱٫ﻓﻠﻔل:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
    ۱۲٫ﻋﺼﺎﺭﻩ ﻣﺮﻍ:۱ﺑﺴﺘﻪ
    ۱۳٫ﺑﺮﮒ ﺑﻮ:۴ﻋﺪﺩ
    ۱۴٫ﭘﯿﺎﺯ:۱ﻋﺪﺩ

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ : 
    ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﯽ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﻛﺮﻩ ﺁﺏ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻛﻤﯽ ﺗﻔﺖ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ.ﭘﯿﺎﺯ ﺭﺍ ۴ﻗﻄﻌﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺮﻍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ.ﻋﺼﺎﺭﻩ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﺏ ﺟﻮﺵ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺮﮒ ﺑﻮ ﺑﻪ ﻣﺮﻍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﻣﺮﻍ ﺑﭙﺰﺩ.
    ﺩﺭﻭﻥ ﻇﺮﻓﯽ ﺟﺪﺍﮔﺎﻧﻪ ﺟﻮ ، ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺁﺏ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺩﺭ ﻣﺪﺕ ﺯﻣﺎﻥ ۱ﺳﺎﻋﺖ ﺑﭙﺰﻧﺪ ﻭ ﺟﻮ ﻟﻌﺎﺏ ﺑﯿﻨﺪﺍﺯﺩ .
    ﻭﻗﺘﯽ ﻣﺮﻍ ﻛﺎﻣﻼ‌ ﭘﺨﺖ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﯽ ﺟﺪﺍ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺭﯾﺶ ﺭﯾﺶ ﻣﯿﻜﻨﯿﻢ.

    ﺁﺏ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﻧﮕﻪ ﻣﯿﺪﺍﺭﯾﻢ.ﻫﻮﯾﺞ ﻭ ﺳﯿﺮ ﺭﺍ ﺭﻧﺪﻩ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻣﺮﻍ ﻭ ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﻜﻨﯿﻢ.
    ﺷﯿﺮ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﮔﺎﻧﻪ ﻣﯿﺠﻮﺷﺎﻧﯿﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﮐﺮﻩ ﻭ ﻗﺎﺭﭺ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺁﺏ ﻣﺮﻍ ﺑﻪ ﻏﺬﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ ۱۵ ﺗﺎ ۳۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺳﻮﭖ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﺑﭙﺰﺩ ( ﻣﺮﺍﻗﺐ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺟﻮ ﺗﻪ ﻧﮕﯿﺮﺩ ) ، ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﻭ ﺳﻮﭖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﺎﻣﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺗﺰﯾﯿﻦ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.

    ﻧﻜﺎﺕ:
    ۱) ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺷﯿﺮ ﻭ ﻗﺎﺭﭺ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﻣﯿﮑﺴﺮ ﯾﺎ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻦ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺎﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﺪﻩ ﻭ ﯾﮑﺪﺳﺖ ﺷﻮﻧﺪ .
    ۲)ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺑﺠﺎﯼ ﺟﻮ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﺯ ۱ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺟﻮ ﭘﺮﮎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ.
    ۳)ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺫﺭﺕ ﻭ ﻧﺨﻮﺩﻓﺮﻧﮕﯽ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺳﻮﭖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺷﻜﯿﻞ ﺗﺮ میشود.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    مطالب مربوط - Related Post


    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: