سوپ جو با شیر




  • سوپ جو با شیر

    ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ :ﺑﺮﺍﯼ 2 ﻧﻔﺮ
    1.ﻫﻮﯾج:3 ﻋﺪﺩ
    2.ﺁﺏ ﻣﺮﻍ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
    3.ﮐﺮﻩ:۵۰ ﮔﺮﻡ
    4.ﺟﻮﭘﻮﺳﺖ ﮐﻨﺪﻩ:ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ
    5.ﺷﯿر:نیﻢ ﻟﯿﺘﺮ
    6.ﺧﺎﻣﻪ:ﯾﮏ ﻓﻨﺠﺎﻥ
    7.ﺁﺭﺩ:۲ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
    8.ﺟﻌﻔﺮﯼﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ

    – ﺳﻮﭖ ﺟﻮ ﺑﺎ ﺷﯿﺮ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮﯾﻦ ﻭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮﯾﻦ ﺳﻮﭘﻬﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺗﻔﺎﻗﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎﻩ ﺭﻣﻀﺎﻥ ﻫﻢ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺍﺳﺖ. ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺳﻮﭘﻬﺎﯼ ﻣﺠﻠﺴﯽ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﻣﺎ ﺑﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ. ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺨﺖ ﺍﯾﻦ ﺳﻮﭖ ﺩﺳﺘﻮﺭﻫﺎﯼ ﻣﺘﻔﺎﻭﺗﯽ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻃﺮﺯ ﭘﺨﺖ ﺷﮑﻞ ﻣﺠﻠﺴﯽ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ.ﭼﮕﻮﻧﻪ 
    – ﺗﻮﺟﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺟﻮ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺮ ﺑﺸﻘﺎﺏ ﺳﻮﭖ ﺧﻮﺭﯼ ﯾﮏ ﻣﺸﺖ ﮐﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ. ﺑﺮ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﺳﺎﺱ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺟﻮ ﺭﺍ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﮔﯿﺮﯼ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺧﯿﺲ ﮐﻨﯿﺪ. ﺍﮔﺮ ﺟﻮ ﺷﺐ ﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﺧﯿﺲ ﺑﺨﻮﺭﺩ، ﺳﻮﭖ ﻃﻌﻢ ﻭ ﻗﯿﺎﻓﻪ ﺑﻬﺘﺮﯼ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ. 
    ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺟﻮ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺍﺳﺘﯿﻞ ﯾﺎ ﺳﺮﺍﻣﯿﮑﯽ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺁﻥ ﺭﻭﯾﺶ ﺁﺏ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ. 
    – ﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺁﺏ ﻣﺮﻍ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺨﺖ ﺟﻮ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺏ ﻣﺮﻍ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺗﮑﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺑﺎ ﺟﻮ ﺑﭙﺰﯾﺪ. ﺩﺭ ﺍﯾﻨﺼﻮﺭﺕ ﻫﻢ ﻣﺮﻍ ﺑﺎ ﺟﻮ ﭘﺨﺘﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﻃﻌﻢ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﻪ ﺟﻮ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺩ. ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﻋﺼﺎﺭﻩ ﻫﺎﯼ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻫﻢ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﮔﺰﯾﻨﻪ ﻣﻨﺎﺳﺒﯽ ﺍﺳﺖ. ﻋﺼﺎﺭﻩ ﻗﻠﻢ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻧﯿﺰ ﺳﻮﭖ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ. 
    – ﻫﻮﯾﺞ ﻃﻌﻢ ﺳﻮﭖ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ. ﭘﺲ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻫﻮﯾﺞ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺍﯼ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺭﻧﮓ ﻭ ﺁﺏ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﺳﻮﭖ ﺑﺪﻫﺪ. ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﻫﻮﯾﺞ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ ﺩﺭ ﻧﻈﺮ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ. ﻫﻮﯾﺠﻬﺎ ﺭﺍ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺧﺮﺩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺟﻮ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺁﺧﺮ ﭘﺨﺖ ﺭﺍ ﻃﯽ ﻣﯿﮑﺮﺩ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ. 

    – ﺍﯾﻨﮏ ﺯﻣﺎﻥ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻥ ﺳﺲ ﺳﻔﯿﺪ ﺳﻮﭖ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﻃﻌﻢ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﺍﺻﻠﯽ ﺳﻮﭖ ﺑﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ. ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﯿﻦ ﭼﮕﻮﻧﮕﯽ ﭘﺨﺖ ﺁﻥ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺣﺎﺋﺰ ﺍﻫﻤﯿﺖ ﺍﺳﺖ. 
    ﺍﺑﺘﺪﺍ ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺁﺏ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﺮﻩ ﺳﺮﺥ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﻮﯼ ﺧﺎﻣﯽ ﺁﻥ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﻮﺩ. ﺍﯾﻨﮏ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﻭ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺷﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﺭﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﻫﻤﺰﻣﺎﻥ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺩﺳﺘﯽ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺷﻮﯾﺪ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﺪﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﮔﻠﻮﻟﻪ ﺍﯼ ﺩﺭ ﺁﺭﺩ ﺑﺎﻗﯽ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ. ﻧﻤﮏ ﻭ ﺍﺩﻭﯾﻪ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﮐﻤﯽ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﺑﻪ ﺳﺲ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻏﻠﻈﺖ ﺳﺲ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﻣﺎﺳﺖ ﻏﻠﯿﻆ ﺑﺎﺷﺪ. 
    – ﺯﻣﺎﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺳﺲ ﺑﻪ ﺳﻮﭖ ﺣﺪﻭﺩﺍ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺳﺮﻭ ﺳﻮﭖ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ. ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺳﺲ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺩﺳﺘﯽ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺁﺭﺩ ﺩﺭ ﺳﻮﭖ ﮔﻮﻟﻪ ﻧﺸﻮﺩ. 
    – ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﮐﺎﺭ ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺳﺮﻭ ﺳﻮﭖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺭﻧﮓ ﺳﺒﺰ ﺯﯾﺒﺎﯼ ﺁﻥ ﺳﻮﭖ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺭﺍﯾﺪ. 
    ﻧﮑﺎﺕ
    – ﺳﻮﭖ ﺟﻮ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺁﺏ ﻣﺮﻍ ﻭ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺁﺏ ﮔﻮﺷﺖ ﭘﺨﺖ ﺍﻣﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺪﺍﻧﯿﺪ ﮐﻪ ﺁﺏ ﻗﻠﻢ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻃﻌﻢ ﺑﻬﺘﺮﯼ ﺑﻪ ﺳﻮﭖ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ. 
    – ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻫﺮﭼﻪ ﺳﻮﭖ ﺭﺍ ﮐﻤﺘﺮ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﻢ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺗﻪ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺳﻮﭖ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ.
    – ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎﯼ ﮐﺎﺭ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻥ ﺧﺎﻣﻪ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﮐﻤﯽ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: