سوپ جو با سبزیجات




  • سوپ جو با سبزیجات

    ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ :ﺑﺮﺍﯼ 4 ﻧﻔﺮ
    1.ﺟﻮ:ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
    2.ﭘﯿﺎﺯ:2ﻋﺪﺩ
    3.ﻫﻮﯾﺞ:1ﻋﺪﺩ
    4.ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ:1ﻋﺪﺩ
    5.ﻛﺮﻓﺲ:2ﺳﺎﻗﻪ
    6.ﺁﺭﺩ:1ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ
    7.ﻋﺼﺎﺭﻩ ﻣﺮﻍ:1ﻋﺪﺩ
    8.ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ (ﺩﻡ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﻏﻠﯿﻆ):3ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭﯼ
    9.ﺟﻌﻔﺮﯼ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
    10.ﺯﺭﺷﻚ (ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﯾﯿﻦ):ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ
    11.ﺟﻮ ﭘﺮﻙ:ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ : 
    ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺟﻮ ﺭﺍ ﺷﺴﺘﻪ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﺎ ﺁﺏ ﮔﺮﻡ ﺧﯿﺲ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺁﺏ ﻭ ﻋﺼﺎﺭﻩ ﻣﺮﻍ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ 1ﺳﺎﻋﺖ ﺑﭙﺰﺩ. ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ، ﭘﯿﺎﺯ ، ﮐﺮﻓﺲ ﻭ ﻫﻮﯾﺞ ﺭﺍ ﺷﺴﺘﻪ ﻭ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺭﯾﺰ ﺧﺮﺩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﺟﻮ ﻛﻤﯽ ﺑﺎﺯ ﺷﺪ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ.
    ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ ﺍﯼ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﻛﺮﻩ ﯾﺎ ﺭﻭﻏﻦ ﺭﺍ ﺁﺏ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻛﻤﯽ ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﻧﻤﻚ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺟﻮ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ. ﺟﻮ ﭘﺮﻙ ﺭﺍ ﺷﺴﺘﻪ ﻭ ﺁﺑﻜﺶ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ ﺳﻮﭖ 2ﺗﺎ3ﺳﺎﻋﺖ ﺑﭙﺰﺩ.ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭘﺨﺖ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺁﺑﻜﺮﺩﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺳﻮﭖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﺯﯾﺎﺩ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺳﻮﭖ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺑﺎ ﺯﺭﺷﻚ ﻭ ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺗﺰﯾﯿﻦ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺳﺮﻭ ﻛﻨﯿﺪ.
    ﻧﻜﺎﺕ:
    1)ﺍﮔﺮ ﻋﺠﻠﻪ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺟﻮ ﺍﺯ ﺟﻮ ﭘﺮﻙ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﯿﺪ ﻭ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﭙﺰﯾﺪ(ﻧﯿﺎﺯﯼ ﺑﻪ ﭘﺨﺖ ﺍﻭﻟﯿﻪ 1ﺳﺎﻋﺘﻪ ﻧﯿﺴﺖ).
    2)ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺑﻪ ﺳﻮﭖ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﮔﺮﺩ ﻟﯿﻤﻮ ﯾﺎ ﮔﺮﺩ ﻏﻮﺭﻩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ.
    3)ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﻪ ﺳﻮﭖ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﻧﺨﻮﺩ ﻓﺮﻧﮕﯽ،ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﻭ ﻗﺎﺭﭺ ﻫﻢ ﺑﯿﻔﺰﺍﯾﯿﺪ.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: