logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

رسپی دانتل(گیپور) خوراکی




  • رسپی دانتل(گیپور) خوراکی

    #گیپور_خوراکی
    گیپور خوراکی برای تزئین کیک استفاده میشه که میتونید با قیمت بالایی از مغازه های لوازم قنادی تهیه کنید ولی خانم لیلا کمانگر استاد دکور کیک لطف کردن و رسپی گیپور خوراکی را با شما به اشتراک گذاشتن:

    مواد لازم:

    ١پیمانه آب جوشیده

    ٢قاشق غذاخوری پودر تایلوس یا سی ام سی

    ٢قاشق غذاخوری پودر قند

    ۴قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

    ١/۴قاشق غذاخوری پودر مرنگ

    رنگ سفید

    ١/٢قاشق غذاخوری گلوکز

    ۱ قطره رنگ ژله ای

    گلیسیرین خوراکی ١۴ گرم

    طرز تهیه :

    تایلوس یا سی ام سی را روی آب می ریزیم و با همزن می زنیم تا کاملا یکدست شود

    گلوکزوگلیسیرین راباموادمخلوط می کنیم

    بقیه مواد خشک را اضافه می کنیم و با قاشق یا دور کند همزن می زنیم تا کاملا یکدست شود

    بعد با پالت روی مولد می کشیم وحداقل ٨ ساعت در محیط قرار می دهیم تا خشک بشه.وقتی خشک شد با احتیاط از مولد جدا می کنیم.

    نکته١:پودرتایلوس یا سی ام سی(یک نوع صمغ هست)راازلوازم قنادیها می توانیدتهیه کنیداگردردسترس نبودازثعلب هم می توانیداستفاده کنید.

    نکته٢:برای گیپورسفیدحتمابایدازرنگ سفیداستفاده کنید.

    نکته٣:پودرمرنگ همان پودر سفیده تخم مرغ است.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    مطالب مربوط - Related Post


    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: