رسپي دانتل(گيپور) خوراکی




  • رسپي دانتل(گيپور) خوراکی

    #گیپور_خوراکی
    گیپور خوراکی برای تزئین کیک استفاده میشه که میتونید با قیمت بالایی از مغازه های لوازم قنادی تهیه کنید ولی خانم لیلا کمانگر استاد دکور کیک لطف کردن و رسپی گیپور خوراکی را با شما به اشتراک گذاشتن:

    مواد لازم:

    ١پیمانه آب جوشیده

    ٢قاشق غذاخوری پودر تايلوس یا سی ام سی

    ٢قاشق غذاخوری پودر قند

    ٤قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

    ١/٤قاشق غذاخوری پودر مرنگ

    رنگ سفید

    ١/٢قاشق غذاخوری گلوکز

    ۱ قطره رنگ ژله ای

    گلیسیرین خوراكي ١٤ گرم

    طرز تهیه :

    تايلوس یا سی ام سی را روی آب می ریزیم و با همزن می زنیم تا کاملا یکدست شود

    گلوكزوگليسيرين راباموادمخلوط مي كنيم

    بقیه مواد خشک را اضافه می کنیم و با قاشق یا دور کند همزن می زنیم تا کاملا یکدست شود

    بعد با پالت روی مولد می کشیم وحداقل ٨ ساعت در محیط قرار می دهيم تا خشک بشه.وقتی خشک شد با احتیاط از مولد جدا می کنیم.

    نكته١:پودرتايلوس يا سي ام سي(يك نوع صمغ هست)راازلوازم قناديها مي توانيدتهيه كنيداگردردسترس نبودازثعلب هم مي توانيداستفاده كنيد.

    نكته٢:براي گيپورسفيدحتمابايدازرنگ سفيداستفاده كنيد.

    نكته٣:پودرمرنگ همان پودر سفيده تخم مرغ است.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: