دسر پاناکوتا قهوه




  • دسر پاناکوتا قهوه

    مواد لازم :

    پودرژلاتین آموتیا1 ساشه (بسته)،
    خامه صبحانه 200 گرم ،
    شیر 200 میلی لیتر ،
    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری ،
    شکر 50 گرم ،
    پودر قهوه فوری یا نسکافه 2 قاشق چایخوری ، آبجوش 2 قاشق سوپخوری.

    طرز تهیه :

    پودر قهوه فوری را با آبجوش مخلوط کنید . در ظرف دیگری همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید هم بزنید تامواد فقط گرم شود اما نجوشد . سپس در قالب دلخواه ریخته و سه الی چهار ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد و بعد قالب را در ظرف سرومورد نظر برگردانید .

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: