logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

دسر پاتیسیر




  • دسر پاتیسیر

    مواد لازم :
    ۱٫آرد :یک قاشق غذاخوری
    ۲٫تخم‌مرغ :یک عدد
    ۳٫آرد ذرت: یک قاشق غذاخوری
    ۴٫کره: ۳۰ گرم یا دو قاشق غذاخوری
    ۵٫شکر :۲۰ گرم
    ۶٫وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
    ۷٫شیر: یک پیمانه
    ۸٫پودر قند: دو قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:
    در ظرف تفلون آرد و آرد ذرت را در شیر سرد با قاشق چوبی حل کنید. روی شعله کم گذاشته تا مثل فرنی سفت شود. تخم‌مرغ و شکر را هم زده و به مواد در حال جوش اضافه کنید و روی شعله ملایم بگذارید تا خودش را بگیرد و پخته شود. در آخر وانیل را اضافه کرده از روی گاز بردارید خامه و پودرقند را هم زده و به مواد خنک شده اضافه کرده و خوب هم بزنید.
    می‌توان این کرم را سه روز در یخچال نگهداری کرد. برای جلوگیری از خشک شدن کرم‌های تخم‌مرغی یک مقدار شکر روی آن ریخته و یک پارچه نمناکی روی آن بگذارید.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    مطالب مربوط - Related Post


    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: