دسر پاتیسیر




  • دسر پاتیسیر

    مواد لازم :
    1.آرد :يك قاشق غذاخوري
    2.تخم‌مرغ :يك عدد
    3.آرد ذرت: يك قاشق غذاخوري
    4.كره: 30 گرم يا دو قاشق غذاخوري
    5.شكر :20 گرم
    6.وانيل: 1/4 قاشق چايخوري
    7.شير: يك پيمانه
    8.پودر قند: دو قاشق غذاخوري

    طرز تهيه:
    در ظرف تفلون آرد و آرد ذرت را در شير سرد با قاشق چوبي حل كنيد. روي شعله كم گذاشته تا مثل فرني سفت شود. تخم‌مرغ و شكر را هم زده و به مواد در حال جوش اضافه كنيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا خودش را بگيرد و پخته شود. در آخر وانيل را اضافه كرده از روي گاز برداريد خامه و پودرقند را هم زده و به مواد خنك شده اضافه كرده و خوب هم بزنيد.
    مي‌توان اين كرم را سه روز در يخچال نگهداري كرد. براي جلوگيري از خشك شدن كرم‌هاي تخم‌مرغي يك مقدار شكر روي آن ريخته و يك پارچه نمناكي روي آن بگذاريد.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: