دسر فیلیپینی با شیر عسلی




  • دسر فیلیپینی با شیر عسلی

    مواد لازم:
    1- پودر ژلاتین 2ساشه
    2- شیرعسلی یک قوطی 400 گرمی
    3- بیسکوییت پتی بور دو بسته
    4- خامه صبحانه 200 گرم
    5- کره 60 گرم
    6-کمپوت آناناس 4 ورق
    7-کمپوت میوه های استوایی یک بسته
    8- زرده تخم مرغ 2 عدد

    طرز تهیه:
    در یک قابلمه شیر عسلی ،کره،خامه،زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا کمی غلیظ شود، سپس پودر ژلاتین آموتیا را در یک لیوان آب کمپوت ریخته و به روش بن ماری حل میکنیم. آناناسها را کف غالب چیده و مخلوط آب کمپوت و ژلاتین آموتیا را به روی آن میریزیم سپس میوه های استوایی خرد شده را در مخلوط فوق قرار داده و در یخچال میگذاریم تا ببندد، کرم آماده شده را روی لایه ژله بسته شده ریخته و بیسکوییتهای پتی بور را لایه لایه میچینیم و لابلای آن کرم میمالیم و به مدت 12 ساعت در یخچال نگه میداریم. سپس ته قالب را در آب گرم قرار داده و دسر را درون ظرف مورد نظر برمیگردانیم.دسر آماده است…امیدوارم لذت ببرید.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: