logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

دسر فیلیپینی با شیر عسلی




  • دسر فیلیپینی با شیر عسلی

    مواد لازم:
    ۱- پودر ژلاتین ۲ساشه
    ۲- شیرعسلی یک قوطی ۴۰۰ گرمی
    ۳- بیسکوییت پتی بور دو بسته
    ۴- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
    ۵- کره ۶۰ گرم
    ۶-کمپوت آناناس ۴ ورق
    ۷-کمپوت میوه های استوایی یک بسته
    ۸- زرده تخم مرغ ۲ عدد

    طرز تهیه:
    در یک قابلمه شیر عسلی ،کره،خامه،زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا کمی غلیظ شود، سپس پودر ژلاتین آموتیا را در یک لیوان آب کمپوت ریخته و به روش بن ماری حل میکنیم. آناناسها را کف غالب چیده و مخلوط آب کمپوت و ژلاتین آموتیا را به روی آن میریزیم سپس میوه های استوایی خرد شده را در مخلوط فوق قرار داده و در یخچال میگذاریم تا ببندد، کرم آماده شده را روی لایه ژله بسته شده ریخته و بیسکوییتهای پتی بور را لایه لایه میچینیم و لابلای آن کرم میمالیم و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال نگه میداریم. سپس ته قالب را در آب گرم قرار داده و دسر را درون ظرف مورد نظر برمیگردانیم.دسر آماده است…امیدوارم لذت ببرید.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    RelatedPost

    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: