logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

دسر ترافیل




  • دسر ترایفل

    دسر ترایفل یک دسر انگلیسی است که از چیده شدن لایه به لایه کیک، خامه، ژله، میوه و… درست می شودترایفل معمولا در ظرفهای شیشه ای و بزرگ سرو می شوددر صورتیکه این نوع ترکیب به صورت تک نفره سرو شود به آن پارفی می گویند. در این دسر می توانید به جای خامه فرم گرفته از کاسترد هم استفاده کنید و نوع کیک هم بستگی به سلیقه تان دارد.من از کیک اسفنجی استفاده می کنم.بین لایه ها هم به جای کاسترد از ماست میوه ای استفاده کردم از مربای توت فرنگی یا ژله هم می شود استفاده کرد.

    مواد لازم (برای ۶ نفر)

    کیک اسفنجی ساده ۴۰۰گرم
    توت فرنگی تازه ی خرد شده ۲۰۰گرم
    خامه فرم گرفته(برای تزیین) ۱۰۰گرم
    ماست میوه ای توت فرنگی(کاسترد آماده شده) ۲۰۰گرم

    طرز تهیه:
    ابتدا کیک را تکه های کوچک می کنیم و مقداری از آن رادر ظرف موردنظر می ریزیم.روی لایه کیک نیمی از توت فرنگی های خرد شده
    را می ریزیم.روی آنها را یک لایه ماست میوه ای می ریزیم. و باز یک لایه کیک روی آن قرارمی دهیم به همین ترتیب لایه بعدی را آماده می کنیم
    لایه آخر را خامه می ریزیم و روی خامه را با توت فرنگی تزیین می کنیم.بهتر است این دسر را ۶- ۵ ساعت
    در یخچال باشد .این دسر را می توان با چند میوه مخلوط هم درست کرد

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    RelatedPost

    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: