ترافل توت فرنگی با کاسترد




  • ترافل توت فرنگی باکاسترد

    مواد لازم ترافل میوه (برای ۶-۸ نفر)

    توت فرنگی یخ زده ……………………..  ۲۰۰ گرم

    پودر قند …………………………………  ۶۰ گرم

    آب  ………………………………………  ۲ قاشق غذا خوری

    پوست رنده شده لیمو ………………….  نصف عدد

    پنیر خامه ایی………………………….  ۲۵۰ گرم

    ماست توت فرنگی………………….   نیم لیتر

    شیرینی تر رولت …………………..   به مقدار لازم

    کاستارد آماده………………………   نیم لیتر

    توت فرنگی تازه……………………..  ۲۰۰  گرم

    خامه فرم گرفته……………………..   برای تزیین

    طرز تهیه ترافل میوه
    مرحله ۱ – تهیه سس توت فرنگی

    در مرجله اول باید سس را اماده کنید.

    برای تهیه سس،  توت فرنگی های یخ زده را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود، با یک قاشق توت فرنگی ها را کمی له کنید .

    سپس پوست لیمو ترش رنده شده ، شکر و آب را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه بپزد تا سس شما غلیظ شود .

    سپس زیر حرارت را خاموش کنید و سس را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

    مرحله ۲

    پنیر خامه ای و ماست میوه ایی را در مخلوط کن بریزید تا به خوبی مخلوط شوند.

    ظرف دسر را آماده کنید و کف ظرف را با رولت بپوشانید. روی رولت کمی پودر قند بپاشید. کاستارد را روی آن بریزید و ترکیب ماست و پنیر را روی کاسترد بریزید.

    در لایه بعدی سس توت فرنگی را روی ترکیب ماست و پنیر ریخته و یک لایه توت فرنگی روی آن اضافه کنید.

    ترتیب لایه ها را از ابتدا تا انتها تکرار کنید تا مواد تمام شود.

    روی دسر را می توانید با خامه فرم گرفته و سس توت فرنگی و توت فرنگی های اسلایس شده تزیین کنید.

    دسر شما آماده می باشد ولی برای سرو کردن دسر باید حدود یک ساعت در یخچال سرد شود تا دسر شما جا بیفتد و خنک شود .

    نکته:

    در صورت تمایل میتوانید کرم کاسترد را با پودر کاسترد تهیه کنید

    ___________________________

    کرم کاسترد

    مواد لازم  شیر نیم لیتر شکر نصف پیمانه ( شیرینش بستگی به میل خودتون داره) وانیل کمی پودر کاسترد ۳ قاشق غذاخوری کره ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه پودر کاسترد و شکر را داخل شیر حل کرده و روی حرارت گذاشته و مرتب هم زده تا غلیظ شود. قبل از برداشتن از روی حرارت کره و وانیل را اضافه و برای یک دست شدن کمی با همزن بزنید. کرم را در ظرف مورد سرو ریخته و بگذارید تا کمی از حرارت آن کاسته شود.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: