logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

آش رشته




  • آش رشته

    حبوبات ( لوبیا، نخود، عدس) به مقدار مساوی باهم   جمعا یک لیوان
    سبزی آش ( گشنیز ، جعفری ، تره  و اسفناج ) دو لیوان خرد شده
    رشته آش     یک لیوان پر
    پیاز داغ سیر داغ نعنا داغ کشک
    آب               4 لیوان

    در قابلمه ای بزرگ ۳- ۵ لیوان اب بریزید سپس نخود و لوبیا چیتی ای که از شب قبل خیس کرده بودید در ان بریزید و با حرارت ملایم بگذارید نیم پز شود ( کمی نرم شود ) سپس عدس را اضافه کنید.در تابه ای جدا گانه پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن سرخ نمایید تا طلایی شوند  ، سبزی ها را خرد کنید و همزمان با ریختن سیر و پیاز سبزی ها را نیز له قابلمه حبوبات اضافه کنید سپس بگذارید مواد بپزند ( در قابلمه را نگذارید تا سبزی ها بد رنگ نشوند ).
    پس از چند ساعت ( بسته به حرارت و نوع مواد زمان پخت متغیر میباشد ) که آش با حرارت ملایم جا افتاد میتوانید رشته ها را اضافه کنید.
    ، پس از ۲۰ دقیقه نمک و فلفل را بریزید و کمی مخلوط کنید اما مراقب باشید رشته ها له نشوند ، ۵ دقیقه پس از اضافه کردن کشک آش را از روی حرارت بردارید ( بیشتر از این زمان موجب ته گرفتن اش می شود.)
    🔔میتونید نصف استکان بلغور هم همراه حبوبات داخل قابلمه بریزید و بپزید تا آشتون غلیظ تر بشه  .
    🔔اگر از اب قلم یا مرغ یا گوشت استفاده کنید برا پخت حبوبات خیلی خوشمزه تر خواهد شد.
    🔔نمک آش را کمتر بریزید چون کشک  و رشته هم نمک دارند  .موقع سرو آش و بچشید اگه کم نمک بود نمک اضافه کنید.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    RelatedPost

    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: