کرم پنیری شکلاتی برای تزئین کیک و کاپ کیک




  • کرم پنیری شکلاتی
    برای تزئین کیک و کاپ کیک

    قبلا کرم پنیری رو آموزش داده بودم و گفتم که هم خیلی خوشمزه هست و هم کار کردن باهاش راحته چون به حرارت مقاومه و به راحتی فرمش رو از دست نمیده. این هم یه مدل شکلاتیش امیدوارم درست کنید و لذت ببرید:
    مواد لازم:
    شکلات خرد شده یا شکلات چیپسی 150 گرم
    کره 100 گرم
    پنیر خامه ای 120 گرم
    پودر قند 1 پیمانه یا 125 گرم
    پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
    قهوه غلیظ 4 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:
    شکلات را به روش #بن_ماری که قبلا آموزش دادیم ذوب کنید. یا داخل مایکروفر به مدت 1 دقیقه قرار بدید و وقتی نیمی از شکلات ذوب شد از مایکروفر خارج کرده هم بزنید تا بقیه شکلات هم با حرارت قسمت ذوب شده آب بشه.
    کره و پنیر خامه ای باید کاملا به دمای محیط رسیده باشن. کره را همراه پنیر خامه ای با همزن حدود 5 دقیقه بزنید طوری که کاملا پوک و سبک شوند. در ظرفی پودر کاکائو را داخل 4 قاشق قهوه حل کنید اگر خیلی سفت بود یک قاشق غذاخوری آب جوش اضافه کنید. شکلات مذاب سرد شده و مخلوط کاکائو  و قهوه را به کره و پنیر زده شده اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شود . سپس پودر قند را قاشق قاشق به مواد اضافه کرده بزنید تا زمانی که کرم فرم بگیرد. از این کرم میتوانید برای تزئین کیک و کاپ کیک استفاده کنید.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    دیدگاه‌تان را بنویسید: