کیک گردویی




  • کیک گردویی

    مواد لازم:
    آرد 1 پیمانه
    شکر 1 پیمانه
    کره 150 گرم
    گردو 150 گرم
    تخم مرغ 6 عدد
    بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
    هل ½ قاشق چای خوری
    طرز تهیه: قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید. فر را روی 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.
    زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را در ظرفی جداگانه بزنید تا وقتی ظرف را برمیگردانید از ظرف نریزد. کره را همراه شکر بزنید تا رنگ آن روشن شود.. زرده ها را به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و همراه هل مواد را خوب با هم مخلوط کنید. گردوی پودر شده را اضافه کنید . آرد را همراه بیکینگ پودر الک کرده کم کم به مواد اضافه کنید. همزن را کنار گذاشته سفیده را اضافه کنید و با کفگیر یا لیسک دورانی مخلوط کنید تا پف مواد نخوابد. مواد را داخل قالب ریخته در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه بگذارید. سپس دمای فر را به 160 درجه کاهش بدهید تا 45 دقیقه دیگر هم بپزد.

    دیدگاه‌تان را بنویسید: