logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

کیک گردویی




  • کیک گردویی

    مواد لازم:
    آرد ۱ پیمانه
    شکر ۱ پیمانه
    کره ۱۵۰ گرم
    گردو ۱۵۰ گرم
    تخم مرغ ۶ عدد
    بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
    هل ½ قاشق چای خوری
    طرز تهیه: قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید. فر را روی ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.
    زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را در ظرفی جداگانه بزنید تا وقتی ظرف را برمیگردانید از ظرف نریزد. کره را همراه شکر بزنید تا رنگ آن روشن شود.. زرده ها را به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و همراه هل مواد را خوب با هم مخلوط کنید. گردوی پودر شده را اضافه کنید . آرد را همراه بیکینگ پودر الک کرده کم کم به مواد اضافه کنید. همزن را کنار گذاشته سفیده را اضافه کنید و با کفگیر یا لیسک دورانی مخلوط کنید تا پف مواد نخوابد. مواد را داخل قالب ریخته در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید. سپس دمای فر را به ۱۶۰ درجه کاهش بدهید تا ۴۵ دقیقه دیگر هم بپزد.

    RelatedPost

    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: