logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

مرغ زنجبیلی با بادام




  • مرغ زنجبیلی با بادام

    مواد لازم:
    سینه مرغ
    ۲ عدد (۸۰۰ گرم)
    ترشی انبه
    ½ پیمانه
    بادام  ¼ پیمانه
    آب مرغ
    ¼ پیمانه
    زنجبیل تازه
    ¼ پیمانه
    پودر فلفل سیاه ¼ قاشق مرباخوری
    پیازچه بزرگ
    ۴ عدد (۶ عدد کوچک)
    روغن مایع
    ۲ قاشق غذاخوری
    سرکه انگور
    ۲ قاشق مرباخوری
    پودر گشنیز
    ۲ قاشق مرباخوری
    سیر رنده شده
    ۱ قاشق مرباخوری
    زنجبیل تازه آسیاب شده
    ۱ قاشق مرباخوری
    نمک
    ۱ قاشق چایخوری

    طرز تهیه:
    سینه مرغ‌ها را پوست گرفته، از وسط نصف کنید و استخوانش را جدا کنید. سپس به تکه‌های افقی به ضخامت ۱ سانتی‌متر خرد کنید. آنها را در یک کاسه بریزید و پودر گشنیز، زنجبیل آسیاب شده، یک قاشق غذاخوری روغن مایع، سرکه، نمک و فلفل را با آن مخلوط کنید و هم بزنید. اجازه دهید تا مرغ‌ها در دمای اتاق به مدت ۱۵ دقیقه با این مواد طعم دار شوند.
    قسمت‌های سفید پیازچه را خرد کنید و پوست زنجبیل‌های تازه را ببرید و آنها را نیز به شکل نوارهای باریک ببرید و کنار بگذارید.
    در یک ظرف ترشی انبه که تکه‌های آن را خرد کرده اید به همراه سیر و آب مرغ مخلوط کنید.
    یک قاشق غذاخوری از باقیمانده روغن را در یک ظرف نچسب، روی حرارت متوسط گرم کنید. زنجبیل‌های خرد شده و قسمت‌های سفید پیازچه را اضافه کنید و آنها را به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید. سپس مرغ‌ها را اضافه کنید و به مدت ۴ تا ۶ دقیقه یا تا زمانی که کامل پخته شوند تفت دهید.
    قسمت‌های سبز پیازچه و مخلوط انبه را اضافه نمایید و آنها را نیز به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.
    روی مرغ‌ها را با بادام‌های خرد شده و تفت داده شده تزیین کنید.
    این غذا را می‌توانید در کنار برنج یا به تنهایی به عنوان غذای رژیمی سرو کنید.

    RelatedPost

    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: