logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

قارچ سوخاری دوست دارید؟




  • قارچ سوخاری
    طرز تهیه قارچ سوخاری… در ادامه…

    مواد اولیه :
    روغن زیتون یا روغن کنجد برای سرخ کردن
    سیررنده شده – ۲ حبه
    قارچ۵۰۰ گرم
    بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
    آرد یک و نیم فنجان
    پیازمتوسط -رنده شده -۱ عدد
    آرد ذرت ۱ قاشق سوپ خوری
    نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
    آب یک و نیم فنجان ( یا تخم مرغ : ۱ الی ۲ عدد )
    ادویه ۱/۲ قاشق چای خوری
    فلفل ۱/۸ قاشق چایخوری

    طرز تهیه :
    آرد، آرد ذرت ، بکینگ پودر و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.
    سپس آب را اضافه کرده و خوب هم بزنید
    به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را استراحت دهید.
    سپس سیر و پیاز را اضافه کرده
    قارچ ها را خوب بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود.
    حالا قارچ ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ ها کاملا با خمیر پوشانده شوند.
    روغن را داخل ماهیتابه بزارید داغ شه.
    قارچ ها را با روغن داغ شده تقریبا ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. بعد پخت قارچ ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود

    نکته:
    میتونین فقط از پودر سوخاری به جای آرد ها استفاده کنید
    از بکینگ پودر میشه استفاده نکرد
    استفاده از ادویه های مورد علاقه آزاد است

    RelatedPost

    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: