قارچ سوخاری دوست دارید؟




  • قارچ سوخاری
    طرز تهیه قارچ سوخاری… در ادامه…

    مواد اولیه :
    روغن زیتون یا روغن کنجد برای سرخ کردن
    سیررنده شده – 2 حبه
    قارچ500 گرم
    بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
    آرد یک و نیم فنجان
    پیازمتوسط -رنده شده -1 عدد
    آرد ذرت 1 قاشق سوپ خوری
    نمک 1/2 قاشق چای خوری
    آب یک و نیم فنجان ( یا تخم مرغ : 1 الی 2 عدد )
    ادویه 1/2 قاشق چای خوری
    فلفل 1/8 قاشق چایخوری

    طرز تهیه :
    آرد، آرد ذرت ، بکینگ پودر و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.
    سپس آب را اضافه کرده و خوب هم بزنید
    به مدت 10 دقیقه خمیر را استراحت دهید.
    سپس سیر و پیاز را اضافه کرده
    قارچ ها را خوب بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود.
    حالا قارچ ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ ها کاملا با خمیر پوشانده شوند.
    روغن را داخل ماهیتابه بزارید داغ شه.
    قارچ ها را با روغن داغ شده تقریبا 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. بعد پخت قارچ ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود

    نکته:
    میتونین فقط از پودر سوخاری به جای آرد ها استفاده کنید
    از بکینگ پودر میشه استفاده نکرد
    استفاده از ادویه های مورد علاقه آزاد است

    دیدگاه‌تان را بنویسید: