logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

فرنی موز و فرنی توت فرنگی




  • فرنی موز

    آرد ذرت ۴ ق س
    آرد گندم ۴ ق س
    شیر یک لیتر
    شکر یک پیمانه
    زرده تخم مرغ یک عدد
    وانیل یک هشتم ق س
    موز ۳ عدد

    آرد ذرت و آرد گندم را با شیر مخلوط کرده سپس شکر و زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید تا یک دست شود. سپس روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم زده تا مایه غلیظ شود. موزها را حلقه حلقه کرده ته ظرف مورد نظر پیده فرنی را روی آن ریخته و پس از خنک شدن روی آن را تزیین می کنیم.

    ______________________________

    فرنی توت فرنگی

    ژله توت فرنگی ۱ بسته
    خامه ۱۰۰ گرم
    شیر ۲ پیمانه
    نشاسته ذرت ۳ ق س
    شکر ۳ ق س
    کیک ۶ برش
    توت فرنگی برای تزیین

    پودر ژله را در یک پیمانه آب جوش حل کرده و یک پیمانه آب سرد به آن اضافه کنید سپس در لیوان پایه دار ریخته به طوری یک سوم لیوان پر شود در یخچال گذاشته تا ببندد. پس از اینکه کاملا بسته شد برشهای کیک را روی آن قرار داده. خامه و شیر و نشاسته و شکر را مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود و فرنی آماده شود سپس یک قاشق ژله توت فرنگی به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از خنک شدن روی برش های کیک ریخته و با خامه و توت فرنگی تزیین کنید.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    مطالب مربوط - Related Post


    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: