logo-samandehi
این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت شده است، و نماد موقت آن را دریافت کرده است
این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند
و به درخواست(کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) مطالب نوشته شده را حذف خواهد کرد

شیرینی مادلین فرانسه




  • شیرینی مادلین فرانسه

    آرد سه چهارم لیوان
    بیکینگ پودر نصف ق چ
    تخم مرغ ۲ عدد
    شکر نصف لیوان
    رنده پوست لیمو ۲ ق چ
    وانیل ۲ ق چ
    کره ۷۵ گرم
    کره را ذوب کرده و صبر کنید تا سرد شود. تخم مرغ و شکر و وانیل و رنده پوست لیمو را با هم زن زده تا کف کند و کرم سفید رنگی به دست آید.
    آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و داخل مواد به آرامی ریخته و با لیسک مخلوط می کنیم. کره را نیز به آرامی اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
    روی ظرف مایع را سلفون کشیده و برای حداقل ۳ ساعت یا شب تا صبح داخل یخچال بگذارید.
    فر را روی ۲۰۰ درجه قرار داده. قالب مخصوص مدلین را چرب کرده و آرد می پاشیم مایع را داخل  قیف ریخته و قالب ها را تا سه چهارم پر میکنیم و داخل فر به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار می دهیم. پس از پخت قالب را روی میز کوبیده مدلین ها به راحتی خارج می شوند. تا زمانی که گرم هستند روی آنها پودر قند پاشیده و پس از سرد شدن سرو کنید. با این مواد ۱۲ عدد مدلین خواهید داشت. آنها را در ظرف در بسته نگهداری کنید. اگر زمان پخت زیاد شود مادلین ها سفت و بیسکوییتی می شوند. اگر از قالب معمولی کاپ کیک استفاده کنید مدلین ها زمان پخت کمتری خواهند داشت.
    قالب مخصوصش رو میتونین از لوازم قنادی تهیه کنید.

    ارسال شده توسط کاربران سایت

    مطالب مربوط - Related Post


    #Hossein_Lotfali #SkyBlog.ir #حسین_لطفعلی #اسکای_بلاگ

    دیدگاه‌تان را بنویسید: