خامه برای کیک درست کنید




  • خامه برای کیک

    تهیه خامه برای تزئین کیک. یه خامه کاملا سفت و فرم گرفته و خوش طعم برای تزئین کیک

    مواد لازم:
    خامه پاکت صورتی صبحانه 1 بسته
    پودر خامه 1 تا 4 قاشق غذاخوری
    پودر قند به میزان لازم
    اول یه توضیحی در باره پودر خامه بدم. پودر خامه رو میتونید به صورت فله ای از مغازه های لوازم قنادی تهیه کنید. ضمن اینکه پودر خامه بسته بندی شده هم به نام های پودر کرم شانتی یا پودر کرم قنادی توی اکثر سوپر مارکت ها فروخته میشه. فرق این پودر خامه های بسته بندی شده توی اینه که خودش شیرین شده هست و نیازی به اضافه کردن پودر قند نداره. ولی اگه از مغازه لوازم قنادی پودر خامه فله میخرید باید خودتون بهش پودر قند هم اضافه کنید.
    پودر خامه تهیه شده به تنهایی طعم مناسبی نداره. از یه طرف فرم دادن خامه صبحانه به تنهایی کمی سخته و قلق داره . ولی ترکیب این دو یه خامه خوش طعم و خوش فرم به شما میده.

    حالا میریم سراغ تهیه خامه فرم گرفته. اگه از اون دست کیک پزایی هستید که توی درست کردن خامه فرم گرفته شکست خوردید این روش رو بهتون پیشنهاد میکنم.
    اول یه کاسه نسبتا بزرگ که بهتره از جنس استیل باشه و پره های همزن رو داخل فریزر قرار بدید تا خوب خنک بشه. بعد خامه صبحانه رو + 1 قاشق پودر خامه داخل کاسه بریزید و با دور کند همزن مخلوط کنید. بعد از چند ثانیه همزن رو روی دور تند بزارید و خامه رو بزنید تا فرم بگیره. برای فرم دهی بهتر 2 تا 3 قاشق پودر خامه توصیه میشه و اگه هوا خیلی گرمه یا شما خامه رو برای درست کردن گل و کار با قیف و ماسوره نیاز دارید تا 4 قاشق پودر خامه میتونید اضافه کنید تا یه خامه کاملا سفت و فرم گرفته داشته باشید.

    در انتهای کار خامه فرم گرفته رو بچشید اگه نیاز بود بهش پودر قند اضافه کنید.
    و برای عطر و طعم بهتر بهش چند قطره اسانس وانیل یا هر اسانسی که دوست دارید بزنید.

    دیدگاه‌تان را بنویسید: