بادمجان شکم پر مازندرانی




  • بادمجان شکم پر(شکم پاره)  شمالی

    مواد اولیه : برای 3 نفر
    بادمجان5عدد
    گوجه فرنگی3عدد
    پیاز3عدد (رنده شده)
    گردو 200گرم
    سیر3حبه
    سبزی 1پیمانه ساطوری شده (چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر)
    رب انار نصف پیمانه
    نمك به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    زردچوبه به میزان لازم
    روغن به میزان لازم

    طرز تهیه:
    ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته و نمك می‌زنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت كنند تا تلخاب آنها برود. سپس شسته و خشك می‌‌كنیم. وسط بادمجان‌ها را یك چاك می‌‌دهیم به طوری كه از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر كردن مواد داخلشان باشند. بادمجان‌ها را در تابه با روغن سرخ كرده و كنار می‌‌گذاریم. داخل گوجه‌ها را نیز خالی كرده و پوره آنها را كنار می‌‌گذاریم. گردو را پودر كرده، سیر و پیاز را رنده زده و سبزی‌ها را خرد می‌‌كنیم همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمك و فلفل را به آن می‌‌افزاییم و این مواد را كمی تفت می‌دهیم تا آب آن كشیده شده و كمی سرخ شود. مواد آماده شده را در شكم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجه‌فرنگی‌ها را نیز با مواد پر می‌‌كنیم و در تابه‌ای می‌چینیم، پوره‌های گوجه‌فرنگی را در تابه كنار بادمجان‌ها قرار داده و یكی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب می‌ریزیم و در تابه را می‌گذاریم تا باحرارت ملایم بخارپز شود.

    نكات
    1) به جای چوچاق و اناریجه می‌‌توانید از جعفری گشنیز و نعنا استفاده كنید.
    2)می‌توانید اول داخل بادمجان‌ها را با مواد تفت داده شده پر كرده و بعد آنها را سرخ كنید.یا آنها را درون فر بپزید.

    دیدگاه‌تان را بنویسید: